Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A párom függő. bármit megtesze...

A párom függő. bármit megteszek érte, hogy segíthessek neki, de tanácstalan vagyok. mit tegyek?

Figyelt kérdés

terápiára nem hajlandó elmenni, én vagyok számára az egyetlen, aki neki fontos. elértük, hogy hétköznaponként ne tegye meg, de ettől függetlenül iszonyatosan kívánja. az a legnagyobb probléma, hogy nem is akar leszokni, annak ellenére, hogy érzi a súlyán, hogy milyen káros, és a pénzét is rákölti. egyetlen dolog ami hatással van rá, az én vagyok. már is nagy változáson ment keresztül, de nem tudom, hogy kell egy függő szokásait lecsökkenteni.

nem teljesen leszoktatni szeretném, hanem az adagot lecsökkentetni vele.

hajlandó lenne változni értem, de én nem vagyok szakértő, nem tudom, hogyan kell. mellette állok, nem cseszegetem, folyton bíztatom. nagyon szeretem, nem fogom elhagyni, szóval nem kérek olyan kommenteket, hogy szakítsak vele.

2023. jún. 2. 20:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8. de, igenis jó, csak jókór jót kell fogyasztani
2023. jún. 3. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

11.

te most akkor végülis miben támogatod? a leszokásban vagy a fogyasztásban?

2023. jún. 3. 20:46
 13/13 A kérdező kommentje:
12 abban, hogy anélkül ne legyen élettelen
2023. jún. 3. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!