Oltottak és az oltásellenesek,miért hiszik azt szentül,hogy csak nekik lehet igazuk?
Én nem akarok az egészben állást foglalni,de...
Ha megkérdeznek egy embert aki be van oltva,hogy mit gondol az oltásellenesekről,"hát azok h#lyék" stb...
De ugyanez az oltáselleneseknél is,ha megkérdezik tőlük,hogy mit gondolnak azokról akik be vannak oltva,hát azok h#lyék stb...
És ez a két tábor,erről a témáról, képtelen egymással érdemben vitázni
Miért nincs egy középút,ahol mindkét réteg megtalálhatná a maga igazát?
Készül erről statisztika?
Én nem tudok erről.
Amúgy nem érveltem semmi mellett vagy ellen.
Írtam is pász hsz-el fentebb, hogy nem biztos az, hogy én döntöttem jól vagy rosszul.
Egyelőre nem bántam/tuk meg azt, hogy nem adattuk be.
Kovidban senkim sem halt meg hála istennek.
Nem is akarok vitatkozni, vagy bárkit bármire rá venni, lebeszélni csupán leírtam errefelé mi történt.
Egyébként Szabolcs és hajdú-bihar megye helyileg.
Bár ez nem számít hisz ez nem lehet reprezentatív. Ahoz túl kevés embert ismerek...
Egyébként nem gondolom, hogy szándékosan lenne valami mellékhatása az oltóanyagnak vagy ilyesmi.
Csupán csak szemet szúr, hogy szív miatt haltak meg az oltott ismerőseim, rokonaimés mind 1-2 éven belül.
27-es:
érdekes dolog hazugsággal vádolni azokat a rendszertől anyagilag független szakembereket, akik kételkedtek az oltásban és ezzel kapcsolatos ellenvéleményüknek adtak hangot.
Nem inkább azoknak nem kellene hinni, akikben egy szemernyi kétség sincs, akiket nem érdekelnek a negatív tapasztalatok és nem vizsgálódnak az áldozatok körében?!
Ők honnan tudják, hogy hosszabb távon kinél-mit okoz?!
Te honnan tudod és mire alapozod, hogy mindenki, aki saját maga vagy szerettei mellékhatástól szenvednek, azok mind hazudnak és az márpedig BIZTOS nem az oltástól van, mikor előtte kutya bajuk sem volt?!
És józan ésszel átgondolva: ha egy betegséget természetes úton is meg lehet előzni, kockázatok nélkül gyógyítani vakcinák nélkül, akkor ki az a hlye, aki nem azt választaná?!
És igen, a Mi Hazánk és Toroczkai szép munkát végeztek, hiszen ők voltak az egyetlenek, akik meghallgatták a kisemberek problémáit, akik hangot adtak az egészséges kételkedésnek és a kormánypárpárt-független szakembereknek.
A többiek csak szó nélkül kiszolgálták a vakcinagyártókat meg a WHO-t.
És persze felelősséget egyikük sem vállal a következményekért...
#32 Annyira azért nem mondanám őket anyagilag függetlennek, mert mindegyikük az államtól kapja a fizetését. Szakembereknek meg ne nevezzünk már olyanokat, akik már a pandémia kirobbanásakor farkast kiáltottak, hogy márpedig ilyen vírus nincs! Aztán mégis lett, de ez semmi! Aztán mégse semmi, de majd az Ő gyógyszerük, amit két tiltakozás között sikerült összetákolni, majd megmenti a jónépet a COVID-tól. Ne röhögtess. Arról már nem is beszélve, hogy nem tudok olyan oltásellenes-orvost mondani, akinek ne lett volna bármilyen kötődése a politikához és ezzel próbált volna meg előnyt kovácsolni magának. :) Ellenben az oltást támogató orvosok közül (akik nagyságrendekkel többen is voltak) arányaiban véve eléggé elenyésző. Ergó, pont Ők voltak azok, akik szakmai, nem pedig politikai meg pénzelés szempontjából hozták meg a döntéseiket és vállalták a praxist.
A második bekezdésedre csak annyit tudok mondani, hogy erős fogalmi és memória zavarban vagy. Az oltást támogató orvosok (vagy a kamara) által ki volt mindig adva egy ajánlás arra vonatkozóan, hogy melyik korcsoportnak, melyik vakcinát ajánlák és mikor. Az EU-n belül is voltak vakcinák amik ki lettek tiltva. Az oltást végző orvos pedig nagyon is felelősséget vállalt az oltásért, ugyanis kaptál egy kis papír kártyát, amin minden szükséges adat rajta volt, beleértve az orvos pecsétjét és nevét. :) És oltás után is kötelező voltál eltölteni legalább 10-15 percet a rendelőben, ha történne veled valami. És persze voltak az oltást tagadó orvosok is, akik jó vaskos pénzösszegért cserébe odaadták neked a pecsétet és rögzített a rendszerben. Akkor most nem is értem, hogy ki volt az aki hülyének nézte az átlag polgárokat?
"Te honnan tudod és mire alapozod, hogy mindenki, aki saját maga vagy szerettei mellékhatástól szenvednek, azok mind hazudnak és az márpedig BIZTOS nem az oltástól van, mikor előtte kutya bajuk sem volt?!" Figyu, nálam azért kicsit redflag ez az egész, hogy csak az oltatlanok számolnak be arról, hogy halálos és gyógyíthatatlan mellékhatásoktól szenvednek az oltott ismerősei, családtagjai, de még sose láttunk rá bizonyítékot. Oltottaktól meg főleg nem.
,,És józan ésszel átgondolva: ha egy betegséget természetes úton is meg lehet előzni, kockázatok nélkül gyógyítani vakcinák nélkül, akkor ki az a hlye, aki nem azt választaná?!" És honnan tudod, hogy amit te most elkaptál, az majd 10 év múlva nem fog nálad valamit előidézni? :) vagy károsította az érrendszeredet úgy, hogy 5 év múlva szívrohamot kapsz? vagy infarktust? vagy bármilyen elváltozást? Tüdőgyulladást is le lehet győzni természetes módon, mégis több ezren halnak bele évente és még sorolhatnám a betegségeket. Ne akarjunk már visszamenni az őskorba..
,,És igen, a Mi Hazánk és Toroczkai szép munkát végeztek, hiszen ők voltak az egyetlenek, akik meghallgatták a kisemberek problémáit, akik hangot adtak az egészséges kételkedésnek és a kormánypárpárt-független szakembereknek." A Mi hazánk és Toroczkai minden olyan topicot felkarol, amivel minimális esélyük is van ahhoz, hogy minél több embert bevonzzanak. Szintén nem tudtak még egy forrást és hozzá egy nevet sem felmutatni, csak szakembereztek össze-vissza.
És senki se szolgálta ki a vakcinagyártókat és a WHO-t, csak betartották a szabályokat, pont.
A 33-as nyilvánvalóan nem nézte meg a belinkelt videót.
Reménytelen eset! :(
"senki se szolgálta ki a vakcinagyártókat és a WHO-t, csak betartották a szabályokat, pont"
Kinek a szabályait is tartották be?! :D
A vakcinagyártókét és a WHO-ét... PONT.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!