Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltottak és az oltásellenesek,...

Oltottak és az oltásellenesek,miért hiszik azt szentül,hogy csak nekik lehet igazuk?

Figyelt kérdés

Én nem akarok az egészben állást foglalni,de...

Ha megkérdeznek egy embert aki be van oltva,hogy mit gondol az oltásellenesekről,"hát azok h#lyék" stb...

De ugyanez az oltáselleneseknél is,ha megkérdezik tőlük,hogy mit gondolnak azokról akik be vannak oltva,hát azok h#lyék stb...

És ez a két tábor,erről a témáról, képtelen egymással érdemben vitázni

Miért nincs egy középút,ahol mindkét réteg megtalálhatná a maga igazát?

#oltás #COVID #Oltás ellens
2023. máj. 18. 10:02
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Na ez egy frappáns válasz,ez tetszik
2023. máj. 18. 11:15
 12/37 anonim ***** válasza:
86%
Nem mindenkire igaz. Én be vagyok oltva és így sem vagyok benne biztos, hogy ez volt a legjobb döntés. Nekem mindegy, hogy más oltat-e, ezért nem is ítélkezem.
2023. máj. 18. 12:44
 13/37 anonim ***** válasza:
23%

Azért van, mert érzelmi alapon vitáznak.

Aki matekból nem bukott meg elsőben, az meg megnézi és értelmezi a statisztikai adatokat és látja, hogy az oltottak sokkal jobban jártak.

2023. máj. 18. 20:47
 14/37 anonim ***** válasza:
58%

Tessék, döntse el mindenki maga, de szerintem egyértelműen rosszabbul járhatott az, aki beadatta, mert ez a pali egészen jól elmagyarázza a lényeget:

https://www.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4

2023. máj. 18. 23:21
 15/37 anonim ***** válasza:
11%
Az oltások szükségessége mellett ott áll a tudomány, az oltatlanok véleménye mellett meg a mindenegyben blog és hasonlók. Ez nem ugyanolyan fajsúlyú kérdés, mint az, hogy mivel eszed a káposztás tésztát, inkább olyan, mint laposföldesekkel vitatkozni. Azzal a különbséggel, hogy a laposföldes legalább nem veszélyeztet senkit a hülyeségével.
2023. máj. 21. 20:23
 16/37 anonim ***** válasza:
71%

Én nem oltattam magam, mégsem mondom, hogy nekem van igazam!

Meglátjuk mi lesz később amit tudok, hogy 2 fiatal 40+ elhullott az oltást követően.

Mindkettőnek a szíve adta meg magát.

Hogy ez konteó vagy sem nem érdekel ismertem őket előtte semmi bajuk se volt.

Azért csak furcsa nem?

Így mi inkább kihagytuk a családdal.

Unokatestvérem is a kórházban feküdt oltás után vagy 2 hónapig.

Másnak meg semmi baja sem lett, olyan ez mint a lottó!

2023. máj. 22. 09:56
 17/37 anonim ***** válasza:
59%

Nincs személyes igazság, csak abszolút igazság. Amit személyes igazságnak hiszel az vélemény, vagy meggyőződés.

Az igazság a tényeken alapul. És a tények (az ezekkel ellentétes propaganda meg pláne) azt mutatták, hogy jobb minimum szkeptikusnak maradni. Most meg azt mutatják, hogy nagyon fura rosszullétek, balesetek, halálok vannak országosan is, világ szinten is, személyes környezetben is.

Akik sokat beszélnek/-tek róla, azokat az együttérzés vezette, hogy más is lássa nagyon nem stimmel itt valami. Ezért sokan megvetést, diszkriminációt, fenyegetéseket kaptak / kapnak.

Mert még most is lehetne csökkenteni az oltási szövődményeket. De a megátalkodottak továbbra is támadnak. Sőt primitiven lapos Földdel mossák össze az egészet meg hasonlók.

Egy dolgot kellene észrevenni: az oltatlanoknak ez nem fáj, ami most vagy a jövőben történik vagy nem történik az oltottakkal. Egyik kimenetel sem fáj. Ha fáraszt, akkor ne keresd az olyan témákat, olyan emberek tarsaságát, akinek nem tetszik a véleménye. De pocskondiázni szánalmas.

2023. máj. 22. 11:39
 18/37 anonim ***** válasza:
50%

"Az oltások szükségessége mellett ott áll a tudomány, az oltatlanok véleménye mellett meg a mindenegyben blog és hasonlók."

Nem a tudomány hanem a gyógyszeripari profit és a politika áll a felesleges és nem ismert hatású oltások mellett.

A tudománynak az embert kellene támogatnia és nem tönkretennie valamint kivizsgálnia a sok gyanús esetet. Vajon miért nem tették és miért nem teszik ezt meg?! Az igazi tudomány válaszokat is keres és nem csak előre megírt tényeket állít...!!

Másrészt a különféle oltásellenes blogokban emberek személyes negatív tapasztalatai, biológusok, orvosok és más szakemberek véleményei is megjelentek, elhangoztak - ez utóbbiak tehát a tudományt képviselik -, de vajon az ő véleményüket miért nem fogadják el?!

Pl. Dr. Letoha Tamás figyelmeztetését miért nem veszik komolyan?!

Csak az képviselheti a tudományt, akit megvettek kilóra?!

Csak a pénz útját kell figyelni és mindjárt látható, hogy kinek az érdeke az, hogy ne lehessen nyilvánosan kételkedni semmiben, hanem csak szó nélkül elfogadni mindent konkrét vizsgálatok nélkül.

"a laposföldes legalább nem veszélyeztet senkit a hülyeségével."

Na, ez biztos!!

Viszont azok, akik a mérgeikkel embereket ölnek: tömeggyilkosok.

Akár parancsra teszik ezt, akár csak pénzért.

2023. máj. 22. 13:16
 19/37 anonim ***** válasza:
13%

Az oltott oldal billió bizonyítékkal tudott szolgálni, míg az oltásellenesek csak össze-vissza, szedett-vedett történeteket, meghamisított oltási dokumentumokat meg hazugságokat terjesztettek. Ebből nagyon egyszerűen le lehet vonni a konklúziót, hogy melyik oldalnak volt igaza.

Már alapból az a hipotézisük is ellentmondásos, hogy ki akarná valami háttérhatalom írtani az emberiséget ezzel a vakcinával, ahol az országok vezetőit lefizették ezért. És pont őket hagynák meg, akik annyira csökönyösek és önfejűek, hogy ha Te azt mondanád nekik, hogy ne ugorjanak le a szikla tetejéről, csak azért is képesek lennének leugrani, mert nekik aztán ne mondja meg senki, hogy mit csinálanak.

2023. máj. 22. 21:56
 20/37 anonim ***** válasza:
58%

Pont az a lényeg, hogy olyan brilliánsan megoldották, hogy ne lehessen mezei orvosi vizsgálatként az összefüggéseket kimutatni, hanem csak komolyabb felszereltségű laborokban, amelynek eredményeiről aztán szépen hallgatnak, merthogy akkor felelősségre kellene és lehetne vonni mindenkit meg ugye nem jönne több kutatási-támogatási pénz.

Nem kifizetődő szembe menni a rendszerrel...

Viszont az ellenkezője annál inkább megéri, mert van az a pénz.

Aki meg tud oltásellenes bizonyítékokat felmutatni, mert független a rendszertől, az meg támadás alá van véve, elhallgattatva, vagy mellőzve és lesöpörve.

Ezek után nem lehet azon csodálkozni, hogy az emberek jó része tudatlan maradt. De már kezdenek felébredni.

Mert minden igazság kiderül idővel és a jó úgyis győzni fog, a többiek meg mennek a pokolba.

Szóval igazságszolgáltatás majd odaát lesz. :)

2023. máj. 23. 12:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!