Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltottak és az oltásellenesek,...

Oltottak és az oltásellenesek,miért hiszik azt szentül,hogy csak nekik lehet igazuk?

Figyelt kérdés

Én nem akarok az egészben állást foglalni,de...

Ha megkérdeznek egy embert aki be van oltva,hogy mit gondol az oltásellenesekről,"hát azok h#lyék" stb...

De ugyanez az oltáselleneseknél is,ha megkérdezik tőlük,hogy mit gondolnak azokról akik be vannak oltva,hát azok h#lyék stb...

És ez a két tábor,erről a témáról, képtelen egymással érdemben vitázni

Miért nincs egy középút,ahol mindkét réteg megtalálhatná a maga igazát?

#oltás #COVID #Oltás ellens
2023. máj. 18. 10:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
15%

#20 Hmm, figyelj, aki pokolról meg istenről kezd el beszélni az mennyire szavahihető és releváns a témát tekintve? Az összes oltásellenes állítás meg lett cáfolva, adatokkal, kézzel fogható bizonyítékokkal. Többször is nagyon átlátható hazugságokat terjesztettetek pl. a beleegyezési nyilatkozat átszerkesztésével, amiről lesült, hogy egy egyszerű átlagos mezei proli írta, akinek köze nincs a hivatalos retorikához. De egyébkénz nagyon egyszerűen meg lehetett cáfolni azzal, hogy elmentél egy hivatalos helyre és kértél egyet, amin nem voltak rajta azok amiket állítottatok. Vagy a ,,kiszivárgott" világ pusztító tervről ami keringett az interneten és minden egyes alkalommal hozzáírtak egy kicsit, mintha előre megmondták volna, hogy mi mikor lesz. A többi halandzsát a laposfölddel meg a többivel már nem is említem.

Igen, annyira brilliánsan megoldották, hogy millió hamis videót lehet találni az interneten, amin egyszerű Józsik egy mikroszkóp segítségével megállapították, hogy milyen halálos anyagok és mikrochipek vannak az oltásban.. ami persze megint nem volt igaz.

Nektek kellene felébredni, mert nem az oltottakat vezették meg, hanem titeket. Az rémlik, hogy az összes oltásellenes halállovag aki szerint nem létezett a koronavírus meg hamis, rosszindulatú álhíreket terjesztettek és próbálták összeterelni az oltáselleneseket mint pl. Gődény vagy az alusapkás doki Gyöngyösről (?) azok mind politikai karriert akartak befutni a koronavírus alatt? Meg a saját vitaminjaik megvásárlására buzdították az oltásellenes embereket, hogy azok sokkal hatásosabbak mint a vakcinák és még drágák is voltak? Na akkor ki is próbálta kihasználni és pénzt csinálni a pandémiából? A lelkiismeretes és az orvosi esküjükhöz hű maradt orvosok vagy az ilyen szélhámos senkiházik? :)

De ha ezek után se esik le, akkor veszett ügy vagy.

2023. máj. 23. 14:36
 22/37 anonim ***** válasza:
68%

19es írtam Magyarul 2en elhaláloztak az oltás okát követően.

1 ember hónapokig feküdt a kórházban.

Ez miért szedett-vetett???

Milyen bizonyíték kell neked, az unoka bátyám, vagy a szomszédom halotti bizonyítványa?

Nem értem miért nem bírod elfogadni, hogy egy kísérleti sz@rtól valaki meghalt.

Mint mondtam majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Én nem kívánok senkinek sem rosszat és remélem nem hullanak az emberek tovább ilyen faxság ok miatt.

2023. máj. 23. 14:38
 23/37 anonim ***** válasza:
24%
Eddig se hullottak, ez csak a ti téves rögeszmétek. A környezetemben mindenki megkapta, családom, beleértve az idősebbeket, nagyszülőkkel együtt, egyetemen az emberek 90%-a és nem kezdtek el meghallni mint amit ti állítotok.
2023. máj. 23. 14:46
 24/37 anonim ***** válasza:
60%
A 21-es hozzászólása ékes példája annak, hogy milyen elvakultak az oltottak ill. az oltáspártiak, de ami a legfőbb baj, hogy képtelenek elfogadni azokat, akik más véleményen vannak és egyből személyeskednek.
2023. máj. 23. 14:47
 25/37 anonim ***** válasza:
56%

23-as: nem feltétlenül csak a közvetlen halál lehetett a cél, de még nem tudhatod a hosszabb távú hatásokat. Kár ennyire magabiztosnak lenned!

Inkább nézd meg ezt és gondolkodj el a hallottakon, valamint érdemes elolvasni a kommenteket is:

https://www.youtube.com/watch?v=_X1iImb8qm4

Akinek ezek után sem világosodik meg, az már sajnos menthetetlen.

Bár sajnos úgy tűnik, hogy amúgy is..

2023. máj. 23. 14:51
 26/37 anonim ***** válasza:
78%

23 örülök, hogy a te környezetedben minden rendben van!

Komolyan, tényleg.

De azért még nem biztos, hogy mindenkinél így van.

Kérlek hidd el, hogy nem normális dolog 40 év alatt szívbetegségben elhalálozni 1 szuri után.

Nem csak ez a 2 eset van van több is de ők nem a közvetlen környezetéhez tartozó emberek.

Az utóbbi évben anyám többet volt temetésen mint az elmúlt 10 évben és senki sem volt olyan nagyon öreg vagy beteges...

Illetve egy beteges ember van akire számítottunk, hogy hamarosan búcsúzunk kell tőle és a húga halt meg ismételten csak szív baj miatt aki 15 évvel fiatalabb, beoltatta magát mert ápolta a nővérét.

Kicsit légy együttérzőbb.

Ez nem csupán ideológia vagy eszme hanem emberek hullanak a környezetemben.

Sokan!

Sokkal többen mint a Korona és az oltások előtt.

2023. máj. 23. 15:10
 27/37 anonim ***** válasza:
23%

#24 A ,,más véleményen vannak" és a hamis adatokat és információkat terjesztenek között azért van egy csepp különbség, nem gondolod? Vagy ezek szerint neked nem érdeked az, hogy elvakult hazudozók megvezessenek ilyen téren könnyen átverhető embereket? Az egyik oldal egyértelműen és már-már óvodás szintre lebutítva mindent alátámasztott, a másik oldal (oltásellenesek) pedig hazugságot-hazugságra halmozott. Még egymás között is vita és ellentáborok alakultak ki, mert egymástól próbálták elcsalinkázni a híveket.

#25 Látom sikerült egy olyan ,,szakembert" találni aki a kovid idején a saját termékeit árulta jó pénzért és mindenáron próbálta a vakcinákat bemocskolni. Azt már nem is említem meg, hogy megint a Mi hazánk és Toroczkai (politikus :) ) videóját linkelted, akik csak az oltásellenességet meglovagolva próbáltak minél több szavazatot behúzni és manipulálni az embereket. Szép munka!

2023. máj. 23. 15:11
 28/37 anonim ***** válasza:
18%

#26 nem csak az én környezetemben. Alföldi vagyok, élnek rokonok Németországban, Pesten, Győrben, a balaton környékén és még szerte az országban, ahogy sok ismerősöm is akiket az egyetemen vagy munkahelyen ismertem meg. Ők se tudnak olyasmiről, hogy megugrott volna a halálozás, mert nem. Eddig is voltak 40 év alatti szívrohamban meghalt emberek,egyáltalán nem újkeletű jelenség. Vagy eseteg elfelejtetted Fehér Miklós halálát 2004-ben? profi sportoló volt, egészséges és mégis összeesett a pályán. De te tényleg ennyire nem vagy képbe az emberek egészségével? Csak Magyarországon az emberek 2/3-a elhízot és egyre növekszik az arányuk. az egészségügy romokban, félrediagnosztizálnak, nem vizsgálnak meg, éveket kell várnod műtétre vagy hogy egyáltalán megvizsgáljanak. Az ország korfája rémisztően néz ki, ahogy egyre több a nyugdíjas és egyre kevesebb a fiatal, egyértelmű, hogy sokkal többen fognak meghalni. Egyre stresszesebbek az emberek. Köze nincs a vaknicáknak ehhez.

De ha ennyire rettegtek egy olyan oltástól, aminek minden egyes hatóanyagát meg lehet ismernie bárkinek, nézz csak bele némelyik élelmiszerbe amit megeszel.

2023. máj. 23. 15:21
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem rettegek!

Vettem már fel oltásokat külföldön is.

Én csak annyit közöltem, hogy felénk a halottak között több az oltott (eddig mind) mint aki nem oltott.

Ettől függetlenül ez lehet csak a véletlen műve is.

Nem vagyok én professzor csupán a saját tapasztalom osztottam meg!

Van aki öltött és mai napig semmi baja sincs természetesen.

2023. máj. 23. 15:44
 30/37 anonim ***** válasza:
26%
Köménymag: én meg két olyan embert ismertem, aki a Covidban halt meg, ez ugyanolyan anekdotikus érvelés, mint a tiéd. Mutass statisztikát arról, hogy felétek (bármelyik város vagy megye is ez) több az oltott halott.
2023. máj. 23. 18:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!