Király vok de te is 2 kérdése:
Unokatesóm 11éves 47-48kg az normális vagy átlag feletti?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 22:01
11/22 anonim válasza:
Ez nem atlag, hanem tulsuly. Nem felnottrol van szo, az aranyok szerint se annyi, hogy szazat kivonunk, aztan jo ez. De nagyon nem mindegy, hogy vekony vagy eros csontu, izmos-e. Azert latvany alapjan csak latni eloben.
12/22 anonim válasza:
Pár év és teljesen normális lesz a súlya. Sok gyereknél megtörténik ez, van amikor felfelé nőnek, meg van amikor felszednek egy kicsit ahogy változik a testük, beindulnak a hormonok, tök normális ha van rajta egy kis többlet. Még nőni fog, nem marad így minden.
10, oké vicci meg minden, de neki volt is egy pár plasztikai műtétje :'(
13/22 A kérdező kommentje:
Köszi a normális őszinte válaszokat
2023. máj. 10. 06:48
14/22 anonim válasza:
Akkor már te is lehetnél őszinte, hogy milyen jelentősége van a te életedben a 11 éves unokatestvéred testsúlyának!
15/22 A kérdező kommentje:
Mert szeretem és szeretném én is hogy egézséges legyen
2023. máj. 10. 18:00
16/22 anonim válasza:
Hát erre valók a szülei. Neked nem dolgod se a táplálkozását biztosítani, se a testmozgását.
17/22 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, nem ertem miért baj ha szeretem egy családtagomat
2023. máj. 10. 18:18
19/22 A kérdező kommentje:
#18 nem baj azért kérdeztem de annyira csak nem mert az osztálytársai is kb akkorák mint ő meg van kisebb aki 54kg de neki alkata is ilyen meg viszonylag erős is
2023. máj. 10. 19:01
20/22 anonim válasza:
Keresztfiam 11 éves és 70kg...ahhoz képest ő sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!