A fiam 11 éves,és 173 cm magas ez normális ebben a korban vagy alacsony?
Figyelt kérdés
A párom,a gyermekem apja 191 cm,én 163,ez nem tudom mennyire számít. De ez alacsony,normális vagy magas ebben a korban?2023. máj. 9. 13:39
2/16 anonim válasza:
Magas. 11 éves gyerek és majdnem akkora, mint egy átlagos felnőtt férfi. Szerinted?
3/16 anonim válasza:
Eléggé magas. De hogy lehetne alacsony szerinted, láttal már fiadon kívül még 11 éves gyereket?
4/16 anonim válasza:
Átlagnál magasabb. Én lányként voltam 11 évesen kb. annyi centi, mint a fiad. A többi lánynál és fiúnál is magasabb voltam az osztályban, kaptam is rendesen a kommenteket tőlük, hogy milyen "létra" vagyok. Egyértelműen az átlagnál magasabb, lánynál és fiúnál is.
5/16 anonim válasza:
Párom kisöccse 13 éves, 169 centi magas, most nyúlt egy nagyot, előtte ő is sokáig ennyi volt.
A fiad az átlagnál egy picit magasabb, de az apja magasságát ismerve szerintem felesleges aggódni!
6/16 anonim válasza:
Mondjuk az elég durva hogy ezért ki kellett írnod egy kérdést. :D
7/16 anonim válasza:
Esküszöm, hogy nem bírom már ezt a végtelen számú értelmi fogyatékost. 173 cm egy normál felnőtt méret. Tényleg nem látod a fiad osztálytársait? Ha már egyszer annyira sík ostoba vagy, amilyen. Szemed csak van, vagy az sincs?
8/16 anonim válasza:
Te vagy a fiu? Nem kerdes, hogy ennyi idosen magas, es biztos, hogy fog noni. Az mas kerdes, hogy nem egyforma utemben nonek a gyerekek. Viszont ebben a korban meg a lanyok nagyobbak, a fiuk kesobb huznak bele.
9/16 A kérdező kommentje:
14:16-nak: A stílus maga az ember,ha így nyilvánulsz meg mások előtt, te lehetsz egy lelki fogyatékos,nem szellemi.
2023. máj. 9. 14:28
10/16 A kérdező kommentje:
14:16: nem én vagyok a fiú,jó is lenne ha nőként lehetnék a mostaninál kicsit magasabb. Azért tettem föl a kérdést mert mostani fiúknál nem tudom mi az átlag... Nem kell lehurrogni,akik normálisan válaszoltak annak köszönöm.
2023. máj. 9. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!