1 hónapja diétázom, normális keretek között, napi ötszöri étkezéssel. Fogytam 8 kilót és azóta elég alacsony a pulzusom. 56-55 szokott lenni, múltkor munkába lement 49re, de aztán hamar vissza állt. Mitől?
Figyelt kérdés
Gyakran érzem,hogy szédelgek, nem durván, csak ilyen kótyagos vagyok olyankor.A fogyás miatt lehet vajon?2022. aug. 22. 19:09
1/4 anonim válasza:
vércukrod rendben? Ha nem eszel rendesen, az is leesik, és okozhat ilyen szédelgést..
2/4 anonim válasza:
Hány kg-ról indultál?
8kg rengeteg 1 hónap alatt, nem hiszem, hogy "normális keretek között" sikerült. Ha éhezteted magad, attól érezheted így magad.
3/4 A kérdező kommentje:
Normális keretek között történt, inzulinrezisztencia diétán vagyok a pajzsmirigy gondjaim miatt.
2022. aug. 23. 06:31
4/4 Laylah válasza:
Nekem akkor volt ilyen, mikor túl keveset ettem, de én nem vagyok sem cukros, sem pajzsmirigyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!