Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Toxoplazmózissal kapcsolatban...

Toxoplazmózissal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Akinek volt benti cicája (az enyém néha ki szökik ) ki is szoktam vinni pórázon, azután le mosdatom mindig. Ti nem tartottatok, hogy meg fertőződtök?

Figyelt kérdés

Voltam már szűrésen, az eredmény még nem jött meg.

Az allatorvos azt mondta, hogy nem kell a cicát szűrni mert minden cicát pozítívnak kell tekinteni,meg, hogy ha negatív lesz nekem az eredmény a cicára rá se nézzek... Hát elég nehéz mivel benti cica.... Hogy kerüljem el, ha bent van?

2023. ápr. 3. 17:13
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Hát egyértelmű, hogy ragaszkodok hozzá a fiamrol nem is beszélve....

De hidd el, hogy a cica is ragaszkodik, nagyon tudnak szeretni, főleg a sziámi cicák...

Nehéz döntés...

Tegnap is ki raktam az ágyát a nappaliba, addig sírt még be nem engedtem a szobába.... Egyértelmű, egyből az ágyra ugrott...

2023. ápr. 6. 06:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!