Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Toxoplazmózissal kapcsolatban...

Toxoplazmózissal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Akinek volt benti cicája (az enyém néha ki szökik ) ki is szoktam vinni pórázon, azután le mosdatom mindig. Ti nem tartottatok, hogy meg fertőződtök?

Figyelt kérdés

Voltam már szűrésen, az eredmény még nem jött meg.

Az allatorvos azt mondta, hogy nem kell a cicát szűrni mert minden cicát pozítívnak kell tekinteni,meg, hogy ha negatív lesz nekem az eredmény a cicára rá se nézzek... Hát elég nehéz mivel benti cica.... Hogy kerüljem el, ha bent van?

2023. ápr. 3. 17:13
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Hát, nemtudom nekem azt mondták, hogy nyugodtan maradjon a cica bent, csak ne takaritsam az almot, meg ne aludjon velünk.

Sűrűn kezet mosni stb..

2023. ápr. 3. 20:28
 12/41 anonim ***** válasza:
75%

Igrnigen!

Csunya dolog lenne ha eddig szerettétek babusgattátok most meg mehet ki az utcára ..csak azert mert van gyermek a háznál

Nálunk pl kiskutya van bennt..jóaz nem.ugyanaz de azt se dobta kisenki az udvarra

2023. ápr. 3. 20:31
 13/41 anonim ***** válasza:
33%
Most is szeretjük, meg babusgatjuk, csak sem én sem a párom nem vagyunk hajlandók veszélyeztetni a terhességem,és később a babát. Nem tudtuk volna megoldani, hogy ne mászkáljon a konyhapulton vagy a hálónkban.Nem az utcára lett kidobva. A teraszon van a kis cica mászókája a házikója. És köszöni szépen nagyon jól van, naphosszat kergeti a lepkéket. Nálunk kutyát nem divat bent tartani, mert számunkra az az állatkínzás. Mióta a cicánk kint van, most jöttünk rá, hogy csak szenvedett bent. A kutyáink is kint vannak, mert kint a helyük,szegénykéim megis vesznének bent a négy fal között.
2023. ápr. 3. 20:57
 14/41 anonim ***** válasza:

ha macskád vam, nem tudod elkerülni.

igazabol csak akkor para, ha babát varsz, és még nincs meg az ellenanyagod. de elég magy eséllyel már átestél rajta

2023. ápr. 3. 21:28
 15/41 anonim ***** válasza:
35%
Én pont nem estem át, ezért ment a macska :) pontozzatok még lejjebb köszi 😊 Falun nőttem fel, itt a macska macska a kutya meg kutya, nem gyerekpótlék, meg anyuci pici szemefénye.. Mert ez beteges 😉
2023. ápr. 3. 23:51
 16/41 anonim ***** válasza:
44%
#15: neked van igazad, tudni kell a dolgokat a helyükön kezelni. beteg világ van van most.
2023. ápr. 4. 06:05
 17/41 A kérdező kommentje:

Hát beteges vagy nem, már attól rosszul éreztem magam, hogy ki raktam a szobából...

Ha még ki is kellene tennem... 😑 Hát nem tudom.... Persze a gyerek egészsége a legfontosabb....

Meg az, hogy nem engedem ki a szabadba, az meg neki kínzás...

2023. ápr. 4. 08:53
 18/41 anonim ***** válasza:
80%
Neharagudj de ez olyan mintha normális lenne, hogy egy állatnak 4 fal között van a helye. Ez olyan mintha az állatkertben üvegmögött tartott állatokra azt mondanád, hogy dejó legalább biztonságban vannak. Hát az lehet, hogy biztonságban van, de hogy nem a természetes élethelyükön ahol jól érzik magukat az biztos. Szenvedve élik le az életük. Lehet minket is egyszer bezárnak, nehogy elüssön az autó. Én is tuti élvezném.
2023. ápr. 4. 10:58
 19/41 A kérdező kommentje:
Hát, egy sziámi cicát kint tartani nem igazán szoktak, ha ki is megy 1 órán belül szalad vissza az ágyába... Főleg így, csak pórázon mehet ki...
2023. ápr. 4. 12:59
 20/41 anonim ***** válasza:
Jó, ebben igazad van, ezt belátom. Nekem mentett cicám van, úgy találtuk, mióta kint van nem szeretne bejönni.
2023. ápr. 4. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!