Toxoplazmózissal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Akinek volt benti cicája (az enyém néha ki szökik ) ki is szoktam vinni pórázon, azután le mosdatom mindig. Ti nem tartottatok, hogy meg fertőződtök?
Voltam már szűrésen, az eredmény még nem jött meg.
Az allatorvos azt mondta, hogy nem kell a cicát szűrni mert minden cicát pozítívnak kell tekinteni,meg, hogy ha negatív lesz nekem az eredmény a cicára rá se nézzek... Hát elég nehéz mivel benti cica.... Hogy kerüljem el, ha bent van?
https://www.youtube.com/watch?v=DGtpTEskboI&ab_channel=Z%C3%..
Inkább nézd meg ezt és nyugodj meg...
Én csak annyit tudok javasolni, hogy nézd meg a zallatorvos YouTube videóit a témában.
Ha régóta meg van a cica(és jelenleg is egészséges), akkor bőven elégnek kell lennie annak, hogy nem te takaritod az alomtálcát, rendesen mosod a kezed/fertőtleníted és ha olyan tárgyhoz kell nyúlod, ami szintén szennyeződött földdel(zöldségek, gyümölcsök) azokat is alaposan megmosod.
Meg néztem már minden lehetséges videót, véleményt kommentet. A vélemények megoszlóak. A cica 7 hónapja van nálunk, velünk is alszik...
Az alom tálcát igyekszem kerülni...
A kakára kell vigyázni egyébként semmi bajod nem lesz.
Hozzá vsgy már szokva,de moslt ne nyalogasson neszeretgesd..
Majd vigyázz ráne feküdjön a pici fejére
Megnéztem a videót 🙂
De ha azt mondja nekem az állatorvos, hogy rá se nézzek a macskára ha negatív az eredményem, picit elbizonytalanodtam.
Köszönöm a válaszokat 😊
Engem megkapott a kutyám terhesen meg seb se lett és tetanuszra küldött avedőnő.
Kiis nevettekna sürgősségin :D
Néha amugy túlparáztatanak..
Igen, teljesen igazad van 😊
Valamin mindig idegeskedni kell... 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!