Toxoplazmózissal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Akinek volt benti cicája (az enyém néha ki szökik ) ki is szoktam vinni pórázon, azután le mosdatom mindig. Ti nem tartottatok, hogy meg fertőződtök?
Voltam már szűrésen, az eredmény még nem jött meg.
Az allatorvos azt mondta, hogy nem kell a cicát szűrni mert minden cicát pozítívnak kell tekinteni,meg, hogy ha negatív lesz nekem az eredmény a cicára rá se nézzek... Hát elég nehéz mivel benti cica.... Hogy kerüljem el, ha bent van?
Sztem ne félj figyelj oda most megjobban,kerüld az almot meg a nyalogatást simogatást.
Másnak is volt macskája,csak nem lesz baj
ja végülis ha elkapja, jobb esetben elvetél, vagy ő is belehal, rosszabb esetben kijord egy súlyosan fogyatékos gyereket akit egész életében gondozhat.
Ki kell rakni a macskát a házból, ez nem játék.
Sajnos a fajtiszta macskák nem így működnek, hogy csak úgy ki rakom.... Igazából csak az érti akinek a macska teljesen a szívéhez nőtt!!!
Persze a gyerek meg fontosabb...
Nincs olyan macskás barátotok, aki kosztpénz fejében át tudja venni a macskát?
Barátaink azt csinálták, majd kesőbb visszabették magukhoz.
Jajj akinek nem.macskája van hanem kutyája az kidobta?
Istenem..
#38: Szerinem kocsit tévedésben élsz. Nem a macska ragaszkodik hozzád, hanem te ragaszkodsz hozzá.
A macska oda megy ahol enni kap, és meleg van.
Ez nem kitya, akinek van egy kitüntetett gazdája, akit maga felett állónak elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!