Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valakinek volt mar izomhúzódás...

Valakinek volt mar izomhúzódás a hátán?

Figyelt kérdés
kernek par infot ezzel kapcsolatban, már 1 hete érzem hogy fáj egészen lent a hátam bal oldalán, edzésekre járok és az utóbbi időben éreztem en hogy fájdogál néha, meg edzésen nyújtás közben is… aztán legutolsó edzésen meg elég nehéz súlyokat emeltünk és szerintem az tette rá az i-re a pontot… fàj nagyon, menés ülés, mozgás nem valami kellemes, húzódik ugy érzem és merev az egesz hátam. Voltam masszőrnél, kentem voltarennel most tegnap áttértem a bengay-re, varok meg par napot hogy kifejtse a hatasat a bengay, de kernek velemenyeket es tanacsokat mit tudnek még csinalni hogy jobb legyen es elmuljon..:(
2023. márc. 30. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Pihentetés biztos nem árt.
2023. márc. 30. 09:02
 2/2 A kérdező kommentje:
+ meg ulo munkat is vegzem, ez se tul jo neki biztosan, de emiatt nem hianyzok munkarol..
2023. márc. 30. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!