Mellkasi izomhúzódás meddig gyógyul, mikor ajánlatos visszamenni orvoshoz?
Ma egy hete, hogy folyamatosan olyan érzet tör rám, mintha beszorult volna a levegő, nem tudok megmozdulni olyankor mert szúr, se nagy levegőt venni, kifújni a levegőt, beszélni. Volt egy pont ahol már a bal karom zsibbadt. Néha olyan, mintha a szívverésem kihagyna egy ütemet. Elkezdett javulni, akkor már csak nyomás érzetem volt, és voltam orvosnál 2 napja ott az orvos azt mondta izomhúzódás, mivel elcsúsztam a lépcsőn (nem estem el), megnézték a vérnyomásom, volt ekg is, semmi, minden rendben szerencsére, uh-t feleslegesnek tartja így. Az orvos azt ajánlotta szedjek cataflamot, szedtem is azóta. Most megint rosszabbodik, újra szúr a mellkasom.
Nem volt még ilyenem, nem tudom mennyi idő a gyógyulása, mikor lenne érdemes visszamennem? Még várjak? Csak hipohondernek érzem magam, kicsit félek mi lehet a dologban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!