Sic Semper Tyrannis kérdése:
Ez izomhúzódás lehet? Ha igen, hogy tudom kezelni?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete elkezdett fájni a hátam a lapockámnál, a vállam alatt. Sokszor átsugárzik a mellkasomra is, pl. köhögésnél. Különböző mozdulatokra, fekvőpozíciókra, valamint mély levegővételnél jelentkezik a fájdalom erősebben. Főként reggel fáj, amikor "bemelegszik" napközben, akkor nem annyira.
Izomhúzódás lehet? 4 napja pihentetem, mégsem szűnik meg. Dokihoz nem mentem el, holnap meg már szombat. Milyen praktikák vannak a kezelésére?
2020. ápr. 17. 20:30
1/2 anonim válasza:
Jutub: nyakcsigolyaoldás házilag
2/2 anonim válasza:
Ha sportoltál vagy megterhelted, akkor lehet húzódás is. Próbáld meg lenyújtani és a magnézium is segíthet. De ha egy hete tart és a mellkasodra is átsugárzik, akkor a helyedben elmennék orvoshoz, mert ha a fájdalom mellkasi és ha a hátadon a szíved magasságában fáj, akkor lehet, hogy az nem vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!