Mit ajánlanátok lábgörcsre?
Figyelt kérdés
Már 2 napja görcsöl a lábam folyamatosan, de nem olyan intenzíven, váratlanul, hanem inkább olyan, mintha húzódna valami a lábfejemnél. Ha ráállok néha jobban görcsöl, aztán a nap folyamán enyhül, de nem akar elmúlni. Olvastam már tippeket, tapasztalatokat, próbáltam a meleg vizes borogatást, az izomlazítót, igyekszem figyelni a folyadékbevitelre, és szedek magne b6-ot is. Nem tudom mennyire ide tartozó az infó, vagy ez mennyire lehet rá hatással, de vannak ortopédiai problémáim is, többek között gerincferdülés.(22 éves vagyok)Ti mit ajánlanátok? Volt már valakinél ez elhúzódó probléma?2020. okt. 20. 16:44
1/3 Ignis Subdialis válasza:
Mennyi magneB6-ot szedsz? A simából egy adagban van 48 mg magnézium, úgyhogy ha ilyen tüneteid vannak, be kéne dobni 4-5 darabot naponta.
2/3 A kérdező kommentje:
Naponta egy darabot szoktam szedni, de akkor kipróbálom, hogy emelem az adagot. Köszi a tippet!
2020. okt. 20. 16:49
3/3 anonim válasza:
Magnosolve (granulátum).
Vészhelyzetben is jó, nagyon hamar hat.
Amúgy Ca - Mg pezsgőtabit igyál gyakran, én a sima ásványvizes flakonomba isndobok néha, vagy az ugyanilyen hurcizós zöldteámba (jöhetnek a kövek a teázást szertartásosan művelőktől).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!