Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3 napja nem voltam WCn ,...

3 napja nem voltam WCn , melyiket igyam szerintetek hogy meghajtson?

Figyelt kérdés

Mályva tea és Szenna tea között vacilalok. Melyiket ajánlanátok? Melyik mennyire durva?

Meddig tart a hatásuk és mennyit kell inni belőlük?

Köszi előre is a válaszokat! :)

2023. márc. 27. 14:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, végül szennateat ittam , bár kicsit erős lett mert egy teljes napig fostam tőle :)))
2023. márc. 28. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

"Teától sokat ne várj, menj be egy gyógyszertárba és segítenek."

Mályva teát szoktam inni, elég hatásos. Kb mint a holdrakéta gyorsítófozokata úgy küldöm a perem alá a cuccot tőle.

Most kipróbálom a szenna teát is. A patkis azt mondta, hogy ne menjek messze a wc-től...

2023. ápr. 15. 16:45
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es, majd írd meg neked milyen hatása volt a szennateának :)
2023. ápr. 15. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nem én vagyok a 12-es, de én is kipróbáltan. 3 db 1 g-os filtert forráztam le, 8 percig ázott. Az itt-ott olvasott rémtörtenetekből nekem csak annyi jött be hogy reggel ittam, s kb. egy órakor voltam WC-n 1x. Nem volt különösebben csikarós, sem különösebben hasmenéses... kicsit csalódtam a szennalevél teában...
aug. 21. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!