Valtozo anyajegy, megneznetek ? Szerintetek ezzel elmenjek orvoshoz, vagy meg varjak fel evet, hogy valtozik -e tovabb ? Az bal oldali kep juliusi, a jobb oldali decemberi.
Ez nem anyajegy, hanem pigmentfolt. Mindenképpen bőrgyógyász, csak ő ért hozzá, ártalmatlan valami ez vagy csinálni kell vele valamit.
Nálunk az sztk bőrgyógyra egy hónapos várólista van, tehát ha holnap kérsz időpontot akkor is sokára fogják megnézni.
Szia, nem vagyok orvos, de értek kicsit hozzá a sok utánaolvasás miatt. Nagyon jó a kép, amit csináltál.
Dermatoszkóp a tuti, azzal lehet igazán jól megmondani, de a kép alapján szerintem látszódik rajta jóindulatú jellegű mintázat, viszont a sötét foltos megvastagodások nem tetszenek és az sem, hogy nőtt. Megéri megnézetni szakorvossal és levetetni in toto eltávolítással, ha idegesít, vagy ha az orvos azt mondja.
Szerintem atipusos anyajegy lehet, vagy ha melanóma, akkor nagyon kezdeti, jól gyógyítható.
Mekkora a mérete kb?
Koszi szepen a valaszokat !
42 eves no vagyok.
6-os , a merete kb. 4 mm hosszu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!