Előfordul, hogy megúszom a fiatalkori rákot? Anyám dohányzott terhessége alatt, szennyezett helyen lakom, minden felmenőm rákos lett relatív korán, sok az anyajegyem, vannak gumóim, rossz az eü. állapotom.
A felmenőim nagy része rákos lett. A 4 nagyszülőm 70 évesen vagy rákos, vagy rákban halott.
Légszennyezés erős.
Krónikus betegségek, vizsgálat alatt állnak, amire már van gyógyszerem, azt szedem.
Előfordulhat. Én a Róbert Károly körúton nőttem fel a nyolcvanas-kilencvenes években, amikor még nemigen volt ólommentes benzin. Anyám-apám láncdohányosok voltak, és gyakran kényszerítettek, hogy a tömény cigifüstjüket nyeljem. Volt, hogy bezártak a Trabant hátsó ülésére, és elindultunk lassan pöfögve valami qrva messzi helyre, miközben egyik cigiről a másikra gyújtottak, az ablakokat szorosan zárva tartva, mert anyámat zavarta volna a huzat. Én meg hánytam-ájultam ott hátul. Tizenéves koromig ment ez.
Most 46 éves vagyok, tehát már nem fiatal. Eddig nem voltam rákos. Ha ezután leszek, az már nem fiatalkori rák.
46 évesen se akarok rákot. Amúgy most se akarnál többsávos úton lakni.
Milyen éves nagyrutin?
Milyen rákmegelőző állapotok vannak? Mit érdemes/lehet vizsgálni?
"Költözz jó levegőjű nyugalmas vidékre"
Aha. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!