Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy két bőrgyógyá...

Lehetséges, hogy két bőrgyógyász is tévedett az anyajegyemmel kapcsolatban? Félek, hogy igen.

Figyelt kérdés
Van egy anyajegyem, aminek nem szabályos a széle és kiemelkedik a bőrből. Egy állami és egy magándoki is megnézte. Mindketten azt mondták, hogy nem kóros, nem kell leszedni. Én viszont folyamatosan ezen parázok, mert csúnyán néz ki.
2022. dec. 2. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ők ezt tanulták. Nem a csúnyaság a rák azonosítója. Ők is látják, hogy csúnya. De ha annyira félsz, menj el egy harmadikhoz is, vagy magánklinikán szedesd le.
2022. dec. 2. 00:53
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Leszedezni le lehet, szövettant is kérhetsz, ha ennyire zavar, de nem a szépség a rák azonosítója. Nekem is van, ami nem szép, mégsem probléma,ott van 15 éve minimum, ha kóros lenne, már rég nem élnék.
2022. dec. 2. 07:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem olyan 2019-2020 óta van ott. Utoljára múlt héten nézték.
2022. dec. 2. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:
3 év alatt már belehaltál volna, ez pedig még csak nem is változik. De ha annyira nem hiszed el, menj el egy harmadikhoz, de annak már hidd el! És szedesd le, hogy ne ne kelljen még évtizedekig nézni, ha zavar.
2022. dec. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!