3 napja nem voltam WCn , melyiket igyam szerintetek hogy meghajtson?
Mályva tea és Szenna tea között vacilalok. Melyiket ajánlanátok? Melyik mennyire durva?
Meddig tart a hatásuk és mennyit kell inni belőlük?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Szenna tea tuti megoldás, azt Kínától Európáig sikeresen használják.
Vagy este, lefekvéskor érdemes meginni, és akkor reggel kezdheted a wc-n, vagy reggel, és akkor dél- egy körül ugyancsak wc.
Egy teáskanálnyi szennalevelet leforrázni 3-4 deci vízzel, és 8-10 percig ázni hagyni, majd meginni.
Hashajtásra a patikában lehet venni olcsón 100 gr-os kiszerelésben recept nélkül kapható Glauber-sót, amiből kb. 30-40 grammot (ha vékony vagy, akkor elég a 30g) fel lehet oldani 750 ml meleg vízben elkeverve - az íze xar, pár csepp citrommal lehet javítani rajta - és max. negyed óra alatt elkortyolgatni.
A hatás kb. 1 óra múlva jelentkezik és garantáltan kivisz belőled mindent, de olyan szinten, hogy utána aznap és még másnap se menj már sehová, maradj wc-közelben! :)
Én rendszeres böjtölőként, időnként (ha úgy érzem, hogy szükségem van rá) szoktam használni béltisztításra ezt a módszert és eddig nekem mindig bevált. Jobb, mint a beöntés.
Dr. Lützner professzor egyik könyvéből olvastam ezt a receptet és tényleg működik!
De csak saját felelősségre ajánlom, mivel nem tudom, hogy nálad mit vált ki!!
"olvastam hogy valaki kórházba került a keserűsó miatt"
Lehet!
Mint ahogy az is benne van a pakliban, hogy bármely más csodaszer/kapszula miatt kerülsz oda, mert rád másképp hat, mint a többiekre.
Én előtte már próbáltam a mályva teát is, de közelében sincs a keserűsó pucoló hatásának, szóval szerintem pénzkidobás, de lehet neked elég lesz az is és az lájtosabb módszer, kezd akkor azzal végülis te nem böjtölni akarsz, hanem csak xarni! :)
Sikerült valamelyik mellett dönteni?
Megoldódott a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!