Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkoholista vagy, mint én?...

Alkoholista vagy, mint én? Javaslatok? Vagy jól van ez így?

Figyelt kérdés
Mindenki véleményére kíváncsi vagyok. Én nem titkolom ezt a dolgot.
2023. jan. 11. 19:20
 1/4 anonim ***** válasza:
miben nyilvánul meg nálad az alkoholizmus?
2023. jan. 11. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Sok sört iszok, mindennap párat de hétvégén többet mint tíz
2023. jan. 11. 19:39
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Fél év múlva lesz 5 éve, hogy egy korty alkoholt sem ittam. A pénztárcám, az egészségem jobban van. Nem beszélve az emberekkel, akikkel körülveszem magam. 30 körüli vagyok, igaz nem jártam ezidő alatt buliba, de jobban érzem magam,és szórakozás címszó alatt is értelmesebb dolgokat csinálok.

Szerintem az alkohol nem jó dolog.

2023. jan. 11. 19:46
 4/4 Jól van ez így? ***** válasza:
73%
Nincs jól, rakd le azt a szrt. Biztos van, vagy volt a környezetedben több példa is, hogy mennyire tönkre képes tenni az embereket + nem tudom mióta iszol, de már rájöhettél volna, hogy nem oldja meg a problémákat, sőt még továbbiakat generál és szépen lassan leépülsz. Gyenge vagy és olyan világot élünk, hogy nem engedheted meg, hogy az legyél. Ha szorongás miatt iszol, keresd meg az okát és szüntesd meg. Ha ezek közül egyik sem motivál, hogy abba hagyd akkor talán az, hogy ha már nem iszol, akkor azt a pénzt olyan dolgokra is költheted, amikre a pia miatt nem tellett.
2023. jan. 11. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!