Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, ha elkezdek az...

Mit csinaljak, ha elkezdek az Augmentin Duotol szédülni?? Tudok akkor még valamit csinalni vagy már késő, mar semmit nem lehet tenni?

Figyelt kérdés

Multkor 6. nap rettentoen szedultem es tobbszor hanytam! 7 napig kellett volna szedni.

Most megint ezt kell szednem 7 napig, most jarok az 5. napnal.

Ha erzem, hogy kezdodik a rettento szedules, mit tudok csinalni??

A szedules meg rosszabb volt, mint a hanyas!

Meg jo, hogy pont otthon kapott el, nem az utcan vagy valahol!

Multkor annyit tudtam csinalni, hogy friss levegore mentem, de nem hasznalt. Akkor lefekudtem pihenni, na, akkor lettem igazan szarul, forgottvelem az egesz szoba, fel is keltem rogton! Utana elkezdodtek a hanyasok is…

Azota megtudtam praktikakat: orvosom mondta, talan tul keveset ettem melle. Pedig azert ettem, de igaz, hogy kicsit kevesebbet a megelozo 2–3 napban, mint szoktam. Azt hittem eleg az is, ha eszem valamit, nem kell olyan nagy lakomat csapni.

Gyogyszeresz mondta, szedjek melle probiotikumot.

Most ezeket alkalmazom. Remekem, most talan nem lesz baj.

2023. jan. 10. 20:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Enni kell rendesen az Augmentin melle. Az a lenyeg. Azota szerintem nem szedtem megint.

Iden meg a Fluconazoltol szedultem! Ennek megszuntetesere B6 vitamint szedtem nagyobb adagban minden nap es utana mar nem szedultem!

2023. dec. 9. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!