Mi az igazság a koxolásról?
Tisztában vagyok vele, hogy embere és "cucca" (azaz a doppingszer) válogatja, épp ezért általánosságban kérdezlek titeket!
Kettős érzelmeim vannak a koxal kapcsolatban. Egyszer elhiszem, hogy rettentően káros, halált, vagy borzalmas egészségügyi állapotokat tud okozni. Másrészt meg sok koxos köszöni, jól van. Vannak kívülről látható jeleik a szteroidoknak, pattanások, aknék, hajhullás. Mégis a tipikusan szétkoxolt mens physique kategóriában sok kigyúrt szépfiúnak van haja, a bőrük sem ragyás nekik. Vannak nők, akik tolerálnák ha problémák adódnának ott lent, páran még az impotenciát is. Viszont a legtöbb nőnek ez idővel szakító ok lenne, mégis sok koxosnak van csaja.
A másik a következő. Én jól tudom, hogy a koxosnak nem kell a homlokára írnia, hogy milyen problémái vannak. De ha valaki fülig érő mosollyal gyúr a teremben, arról nehezen tudom elképzelni, hogy élet és halál között lebeg a koxtól, és úgy gyúr a teremben boldogan.
Szóval mi az igazság? Elsősorban ilyen tesztoszteron kúra a kérdés, de lehet akár keményebb dolog is, tren, növi, talán inzulin. Vagy több féle szteroid, amikből a legerősebb a tesztó.
A kérdésem tájékozódás jellegű, nem ajánlatkérés! :))
Köszönöm első. Viszont lenne 2 kérdésem. Akkor ha valaki a teremben életerős fiatalként gyúr a teremben, akkor vélhetően 50 éves korában már sok problémája lesz? Tehát az ilyen figurák szétkoxolják magukat huszon évesen és majd évtizedekkel később isszák meg a levét? Persze ez mindenkinél más, de ez egy reális forgatókönyv? Mert bele lehet halni egy kúrába is, tudom jól, de az azért eléggé ritka dolog. Tehát ez így a leggyakoribb, hogy szétkoxolod magad és relatív egészséges vagy fiatalon, de majd 10-20 év és akkor bosszulja meg magát. Esetleg fiatalon is van pár bajod, de nem olyan hatalmasok. Ez lenne a gyakoribb féle koxos?
A másik kérdésem meg az lenne, hogyha valaki gazdag és megteheti, az mennyivel változtatja a dolgokat? Például van egy random koxos Jóska a teremben, meg mondjuk egy Hálívúdi szupersztár, aki a filmekre koxal gyúr. Ha megnézzük az ilyen filmsztárokat, én nem hallottam olyanról, akinek nagy baja lett belőle, ha jól tudom, Arnoldnak igen, de ő profi testépítő volt, nem koxos színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!