Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik az, hogy "hátrébb...

Létezik az, hogy "hátrébb ment" az állkapcsom mint 4-5 évvel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon hülye kérdés de nézegetem a régi képeimet és olyan mintha hátrébb ugrott volna az állkapcsom, most nagyon úgy látom hogy be van esve az állam. Ami történt velem igazából az annyi, hogy híztam sajnos egy 20-25 kilót. Logikusabb, hogy ez csak egy optikai csalódás a felszedett súly miatt igaz? Most 95 kiló vagyok igaz 184 centi de, nemrég kezdtem el edzeni mert elegem lett a túlsúlyból és a husis arcomból.
2022. dec. 26. 02:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem, csak a túlsúlytól kerekebb az arcod.
2022. dec. 26. 03:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ mondjuk, hogy hány éves vagy jelenleg. Az arc folyamatosan változik a korral, öt év tini korban okozhat látványos változást akár. A szokásaink, szájtartás, nyelvtartás, rágás, stb. befolyásolhatják, hogy milyen irányban változik az arc szerkezete. Ajánlom, nézz utána dr. Mike Mew videóinak.

De persze lehet a súlytól is, hogyne. Úgy, ha soványabb leszel is beesettebb lesz az arc és markánsabbnak tűnik pl az állkapocs tőle.

2022. dec. 26. 05:02
 3/11 A kérdező kommentje:
23 vagyok szóval szerintem túl vagyok már jóval a drasztikis változások korán de nagyon feltűnt most... az is lehet hogy csak azért mert valaki nemrég kiemelte hogy "kicsi" meg hátul ül az állam... előtte sosem volt ez téma nálam de azóta csak így látom magam és ezért vettem elő a régi képeimet 17 éves koromig visszamenőleg kb és próbáltam összehasonlítani a nostaniaklal mert nagyon zavar most ez... nem tesz jót az önképemnek asszem...
2022. dec. 26. 05:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg csak a tokádtól tűnik úgy. Van ilyen zsírleszívás meg bőrfeszesítés a toka területén, azzal szépen lehet kontúrozni az állkapocs vonalát.

Persze a legjobb, ha leadod a fölös kilókat.

2022. dec. 26. 05:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mèlyharapásod?
2022. dec. 26. 05:34
 6/11 A kérdező kommentje:

#4 Ha lefogyok akkor vissza húzódik/feszesedik a bőröm? Nem fog ott csak úgy lógni?

#5 Tudtommal nincs, sose mondta egy fogorvos se hogy lenne vagy csak akkor nem voltak a helyzet magaslatán, de olvastam hogy esetleges beszédhibák azok lehetnek tünetek amik néha vannak nekem is de ez így nyilván kevés majd lehet elmegyek egy orvoshoz ezzel.

2022. dec. 26. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Ezt meg tudod állapìtani te is, nem kell ehhez fogorvos. Az alsó fogsor jóval hátrèbb áll ilyenkor, nekem elég durva mèlyharapásom van sajnos.
2022. dec. 26. 16:48
 8/11 A kérdező kommentje:
hát mindenkinek hátrébb van az alsó fogsora nem? Nem tudom mennyire kéne hátrébb lennie. De szerintem nekem annyira durván nincs hátrébb de ettől függetlenül lehet mély harapásom van
2022. dec. 29. 19:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Itt van rólam ez a 2kép ami kb 5-6 éves

[link]

[link]

Ez egy pár hónapos kép

[link]

Értitek miért mondom hogy, olyan mintha hátrébb tolódott volna? Vagy tényleg csak az optikai csalódás mert sokat szedtem fel és így még jobban elveszik az állvonalam? 17-18 éves éves voltam mikor az a kettő kép készült. Abban a korban már lezárult az arc alakulásának folyamata nem? Megmondom őszintén nagyon frusztrál és mióta valaki kiemelte ezt hogy hátrébb ül az állam nagyon rá vagyok kattanva erre és csúnyának látom magam emiatt.

2023. jan. 4. 18:23
 10/11 anonim ***** válasza:

"#4 Ha lefogyok akkor vissza húzódik/feszesedik a bőröm? Nem fog ott csak úgy lógni?"

De, sajnos ez benne lehet a pakliban, főleg idősebb korban. De leadni a plusz kilókat mindenképp érdemes, meg futni időnként minden más szempontból is jó (persze csak odafigyelve a térded védelmére, semmiképp sem túlterhelve), a szervezeted, tested, egészséged, jókedved, energiád, mentális jólléted nagyon meghálálja. :)

2023. jan. 4. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!