Létezik az, hogy "hátrébb ment" az állkapcsom mint 4-5 évvel ezelőtt?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon hülye kérdés de nézegetem a régi képeimet és olyan mintha hátrébb ugrott volna az állkapcsom, most nagyon úgy látom hogy be van esve az állam. Ami történt velem igazából az annyi, hogy híztam sajnos egy 20-25 kilót. Logikusabb, hogy ez csak egy optikai csalódás a felszedett súly miatt igaz? Most 95 kiló vagyok igaz 184 centi de, nemrég kezdtem el edzeni mert elegem lett a túlsúlyból és a husis arcomból.2022. dec. 26. 02:44
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz. Hát remélem visszahúzódik mert 23évesen szerintem még illendő lenne neki. De nem tudom...
2023. jan. 4. 20:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!