Puffadásos,hasmenés lehetséges édesítőszertől?
Azt tudni kell fogyókúrázok 2 hónapja(lassan be fejezném) nem ilyen drasztikus módszerrel leginkább oda figyeléssel,fehér kenyér kilőve stb.Kedd óta van tart a dolog sajnos,csütörtök óta egészen ma reggelig volt jó. Eddig valami vírusra gondoltam,hogy biztos az.
De átfutott rajtam az édesapám párja valami új édesítőszert használ azzal süt,főz 5 az 1-ben ennyit mondott,lehet hogy attól,meg ha édes üdítőt innék azt is édesítőszereset veszek és talán sokat vittem be 2 hónapon át úgy egészében. Tejtermékeket ritkán eszem max sajtot havi 1x.
Házilag készült zabkeksztől indult a dolog el múlthét szombat-vasárnap óta.
Most még gondoltam várok pár napot aztán valamerre elindulok ki vizsgálásra. Nemtudom esetleg valaki hasonlóan járt-e sikerült valami megoldás?
Huu nemtudom megmondom az őszintét,én mar csak a kész terméket kaptam meg,hogy egyek.
Arra emlékszem kb 6-8 darabot ettem meg múlthét szombat délelőtt munka közben és rá 2-3 órára hirtelen elkapott,és azóta 2-3 napig semmi tünet,majd megint jön napi 2x.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!