Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Inkább élnél egészséges...

Inkább élnél egészséges életmód mellett - 90 évig, vagy úgy, hogy azt ehetsz, amit akarsz, és nem kell odafigyelj a testedre - 70 évig?

Figyelt kérdés

2022. nov. 27. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Minél öregebb vagyok, annál jobban értékelem a fájdalommentes életet, ami sokféle örömet is jelenthet. Az evésre mindenkinek oda kell figyelnie, mert a túlevés óhatatlanul a miniszterelnöki szindrómához vezet. Meg kell találni azt az örömforrást, ami részlegesen helyettesíti az evés okozta örömet. Erős beszűkülést jelent, ha valakinek csak az evés okoz örömet, jóleső érzést, megelégedést, megnyugvást. 78/F
2022. nov. 27. 18:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Min. elnöki szindróma :)

Igen családdal megéltem milyen az amikor már "csak" az evés jelentett örömet az öregeknek.

2022. nov. 27. 18:17
 13/15 anonim ***** válasza:
A sport öröm. nem mondanék le róla, mert nem kényszerből csinálom, hanem mert szeretem. Enni meg azt eszem amit szeretek.
2022. nov. 27. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt a miniszterelnöki szindrómát lopom XD
2022. nov. 27. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
70 év is sok ebből a sz'rból, 90 pláne nem kell. Most is azt eszem, amit akarok (pontosabban azt a keveset, amit még meg tudok engedni magamnak), annyit mozgok, amennyi jólesik, és nem érdekel, mikor halok meg.
2022. nov. 27. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!