Hogyan kell LENT rendben tartani magad? Hogy kell mosni stb hogy egészséges legyen? Mire kell odafigyelni?
Nekem ezt sose mondták el... és mai napig szerintem rosszul csinálom
És ez egy komoly kérdés, nem kamu
A szüleim ilyen téren nem voltak segítők vagy hogy mondjam..

Igazából a hüvelyedbe fölösleges lenne bármit is rakni, se tusfürdő, se vizes öblítés nem kell, mert a hüvelyednek van egy természetes flórája, pH-ja ami “öntisztító”. Amíg nem leszel beteg addig nem igazán kell vele foglalkoznod.
Külső részeket érdemes átmosni, így nem szaporodhat el ott sem semmi, de nem kell átesni a ló másik oldalára.

Onnan, h a kulcsszavak között ott van az, h vagina
Ui:sem első, sem második, sem harmadik nem voltam

A csikló ha viszonylag nagyobb, akkor a bőr alatt is meg kell mosni. Igaz, csak 1mm,de ott is begyűlhet a hüvelyváladék. Illetve a csikló 2 oldalán a bőrt tisztára.
A kisajkak között elég 1 suhintás a vízzel. Oda semmi más nem kell. Szappan,tusfürdő főleg nem!
Az intim lemosókkal is óvatosan, sokan nem bírják használni.
Szerintem, ha kádban fürdesz, úgyis van valamennyi tusfürdő a vízben. Elég az. Külön ne tegyél oda semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!