Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek a tünetek mire utalnak?Mi...

Ezek a tünetek mire utalnak?Miért vagyok hajnalban éhes,és miért ég a gyomrom olyankor?

Figyelt kérdés

Már majdnem egy éve,hogy nem tudok aludni rendesen.

Felkelek éjjel legalább 6x arra hogy ideges vagyok,és ég a gyomrom ,éhes vagyok.

Olyankor leginkább édességet kívánok,de próbálok olyat enni,ami jobban telit.

Mondjuk natúr zab,fehérje,gyümölcs.

De épp annyit eszek,hogy vissza tudjak aludni mert ha eszek megnyugszok.

Többször előfordult már,hogy kéthetente egyszer viszont reggel Falasrohamom volt.Aznap bevittem vagy 6000kaloriat,mert a szervezetem konkrétan kívánta az edeset,és nem tudtam abba hagyni.

Már nagyon unom.

Nem alszok rendesen,hajnalban reggelizek,utána megint rá egy órára éhes vagyok.

Idegesseget is érzek állandóan.

Pánik beteg vagyok,arra szedek gyógyszert,hangulatjavitot.

Nem tudom mit kéne csinálni .

Fárasztó,kellemetlen.

Rendszeresen sportolok

Egészségesen eszek ,Ha éppen nem jön rám a falasroham

Tojas,natúr zab,gyümölcs,zöldség,csirke,sajt,teljes kiőrlésű dolgokat

Eleget eszek,tehát azt nem lehet mondani hogy az kevés.

Nem tudom talán tényleg az idesseg miatt lehet.

Nem tudom

Ráadásul reggelente erőtlen vagyok,alig bírok menni,gyakran megszedulok ahogy felkelek,délután meg estere pedig felporgok,energikusabb vagyok.

Mi lehet ez?

22 éves vagyok,lány

2022. nov. 6. 08:57
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Kapcsold ki a Tv-ét, internetet és próbálj meg úgy élni . Néhány hónap és rendbe jössz !
2022. nov. 6. 09:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán sok a savad, vagy a vércukorszint zuhanhat le éjjel, de csak tippelgetek, mint mindenki más itt az oldalon.

Orvoshoz menj kivizsgálásra, fiatal vagy, biztos nincs nagy gond, de nem árthat.

2022. nov. 6. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem eszel jól, hogyha hajnalra leesik a vércukorszinted.

Told ki a vacsorát 1-2 órával, és hogyha szükséges, lefekvés előtt is egyél valami egyszerűt.

Én fél nyolckor vagy kicsit később vacsorázok, de lefekvés előtt (11felé) még iszok egy pohár lm tejet, megeszek egy müzlit, vagy 2-3 marék magvat. Úgy reggel hétig oké.

Hogyha ez a "nasi" elmarad, akkor hajnali 4 körül borzasztóan éhesen, szédelegve ébredek.

2022. nov. 6. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!