Ha tojás fehérjéből készítek rántottát, az is nagyon hízlal? Egy kanál olívaolajjal sütöm meg. Nem akarok fogyni, csak egészségesen táplálkozni, és tartani a súlyomat ami 74 kiló.
Szia!
én is csináltam ezt amit te, hogy nem ettem meg a sárgáját, mert diétáztam. aztán áttértem arra, hogy külön külön megsütöttem őket. regeli : tojás fehérjét ettem meg
ebédre hozzácsaptam a tojás sárgáját. és nem ment pocsékba. :)
mellesleg nekem is nagyon nagyon fontos a külsőm, de szerintem jobb külsőt tudsz magadnak varázsolni, ha eszel mindent ( természetesen az egészséges táplálék keretein belül ) ÉS mellette sportolsz. teljesen lényegtelen a diéta, hiszen a te esetedben is itt már nem a diéta a mérvadó, hanem a rendszeres testmozgás. ami azt jelenti, hogy diétával CSAK a súlyfelesleggel rendelkezők formásíthatják magukat. mivel te már jó formában vagy, hiába ügyelsz a normális fehérjebevitelre, és az egészséges kajákra, neked a sport segítene. ahhoz, hogy szép izmokat csalj a hasadra, vagy izmos lábakra tegyél szert.
én is 20 kilót diétával adtam le, aztán elkezdtem napi rendszrességgel futni, napi rendszerességgel rubint rékát csinálni, fekvő támaszt csinálni, szobabiciklizni, meg mindent, ami a testemet formálja. és ezeket a mai napig csinálok.
mondanom sem kell, hogy iszonyatosan szép formás, IZMOS lábam van, a hasamon is látszódnak az izmok.
és már nem diétázom. a mai reggelim győri édes csokis keksz volt, és tej. viszont ma már megcsináltam a rubint réka popsira és hasra való 20 perces blokkjait. és majd még megyek futni is. stb....
ezt ajánlom neked is. úgy fogsz izmokra szert tenni, hogy észre sem veszed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!