Aki dohányos család tagja van hogy, birja a végetnemérö
köhögést meg az álandó füst szagot?
11/15 A kérdező kommentje:
9 Már 5 éve köhög erősen túl jól birja engem az érdekelne hogy, többieknek milyen tapasztalatai vannak.Mert én már sokszor képzeltem milyen jó lenne egy nem dohányzó családba.Meg hogy, törvények hogy, engedhetik ezt mert akkár hogy, is nézem ez drog.A vicc az hogy, én csak elszenvedöje vagyok az egésznek még is szerintem nagyob hatásal van rám mint aki szívja.Mert neki lehet már a köhögés se tünik fel.
Sajnos, ha nem tudod meggyőzni őt, hogy ez téged zavar akkor meg kell várnod amíg elköltözhetsz. Hiszen az a ház az övé, azt csinál benne amit akar. Általában a bagósokat nem érdeklik a nem dohanyzók.
De ha elköltözöl akkor végre a te hazad lesz, a te várad. Megtilthatod a dohányzást. Nem tudom, hány éves lehetsz, de ne add fel! Főképp ne szokj rá, már így is okozott kárt a passzív dohányzás, de talán még nem túl sokat.
Sokkal jobb lesz egy dohányfüst mentes helyen lenni. Emlékszem kezdetben én is éltem olyan házban, a pároméknál. Mindenem mindig bűzlött. Amikor terhes lettem a nőgyógyászom nem akarta elhinni, hogy én nem bagózom. Minél előbb elköltöztünk onnan. Végre éreztem az illatokat is, nem csak a füstszagot.
Elvileg vannak olyan illatosítók amik kiszűrik a füstöt. Én megpróbálnám a szobámban...
2022. szept. 27. 09:29
13/15 A kérdező kommentje:
A köhgés jobban zavar mert elég nagy zajt csap az ellen semmi nincs cigizni én soha nem fogok minden vágyam az hogy, ne keljen el viselnem egy dohányost se.Volt amikor nekem kelet meg venni a cigit mert lusta volt elmeni érte aztán höbörgöt az elado meg kérdezte kinek lesz mondom a család tagnak.És nem hitt nekem akkor jöttem rá milyen lehetetlen meg nevetséges helyzetbe vagyok.Mert külsö szemlélöként ez már nevetséges.Azt volt amikor haza fele menet gyerekek akkartak meg kérni hogy, vegyek nekik cigit.Az esö is eset ezek meg vad idegeneket szólitanak le cigért csak szánom a dohányosokar.Azt se értem miért jó valamitöl fügni főleg a mai világba amikor igy is be van minden szabályozva miért jó még be iktatni önként és dalolva.
14/15 A kérdező kommentje:
Meg én senkít nem fogok rá beszélni hogy, szokjon le a szervezet jelzi a köhögésel hogy, elég legyen.Csak ez olyan mint a drog az ilettöt elzárni kellene minimum 3 hónapra mire ki tisztulna a szervezete meg elmulna az elvonási tünete.De ilyen elvonok nincsenek magyarországon meg ide haza még mindig ilyen akkarat eröröl beszélnek hogy, csak azon mulik.Közben statisztika van róla hogy, az emberek 80% le szokni nem tud orvosi segítség nélkül.Az alkoholistát,drogost se kérik meg hogy, vonuljon be hanem be vágják ha egy család tag ugy kéri ott szépen be gyogyszerezik és csak akkor jöhet ki ha ki tisztult a szervezete amiket egyszerü vizsgálatokal ki lehett mutatni.
Kérdező, szavaidból, szerintem valamelyik szülöd lehet az. Ha annyira zavar költözz el. Ne nyavajogj.
2022. szept. 27. 16:57
Kapcsolódó kérdések: