Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki soványan betegszik meg,...

Aki soványan betegszik meg, azzal mi történik?

Figyelt kérdés
Nekem az előző hónapban antibiotikumot kellett szednem 1 hétig. Úgy tönkrerakta az emésztésemet, hogy létezni is fájdalmas volt. Folyamatosan fájt a hasam, fel voltam puffadva, hányingerem volt, alig bírtam enni és inni. Kellett emiatt mellé szednem még 3 fajta gyógyszert csak ezeknek a mellékhatásoknak az enyhítésére, de nem sokat értek. Kb. 2 hétig volt emiatt rossz az étkezésem, örültem ha naponta 1-szer éhes voltam és pont akkor nem volt hányingerem. Naponta csak pár falatot ettem. 97 kg-ról lefogytam 2 hét alatt 88 kg-ra. Ez biztos, pont előtte mértem kb. 1 nappal a tömegem mielőtt elkezdtem volna szedni az antibiotikumot. Aki átesik ugyan ezen, csak nincs semmi súlyfeleslege, azzal mi történik? Vészesen lecsökken a testtömege és közbe kell lépni? Vagy nem lesz semmi, nem csökken tovább, ugyanolyan marad mint volt?

2022. szept. 25. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért ez durva változás. Velem is előfordult már párszor ilyen-olyan betegség, maximum az volt, hogy fogytam 5 kilót. 91-ről 86-ra.
2022. szept. 30. 07:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is alá tudom támasztani, hogy nem mindegy hány kilóról indul a folyamat. Bármikor amikor kb. azonos ideig tartó betegség vagy épp nehéz életszakasz/stressz miatt fogytam az akkori súlyomhoz mérten történt. Amikor vékony voltam 70 kilóról max 68ig fogytam le, amikor izmos/szálkás voltam a 93-ról 89-nél megálltam, viszont az utóbbi időszakban az izom mellett van bőven felesleg, és 2 hét alatt sokkal látványosabb változások mennek végbe mert van miből leadni. 135 kilóról egy influenza levitt 8 kilót kb két hét alatt. De annak nagy része tényleg víz, meg salakanyag. Aztán ahogy elmúlt vissza is jött egy része, de folytattam valamennyire a fogyást, ha már úgy alakult.

Viszont az antibiotikumnak nem kéne ilyen hatással lennie rád, mert pl attól sose fogytam.

2022. okt. 6. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!