Honnan veszik azt a sületlenséget, hogy aki oltott az nagyobb eséllyel lesz covidos, meg jobban meg is betegszik?
Igy neked van mit kerdezni es nem unatkozol:D
Kicsit meg nezz utana a dolgoknak szerintem
Ez valóban így van. De érdekes hogy csak az omikron esetében.
A korábbi variánsoknál ez annyira nem volt megfigyelhető.
3 oltás után olyan rosszul vagyok hogy az orvos is el volt ájulva telefonba mondta hogy ez igen!
37,8 fokos láz, állandó hidegrázás és remegés, torokfájás (nyelni alig bírok), mellette ugatósan köhögök, éjjel háromkor felébredek olyan erősen köhögök azt hiszem a bordám eltörik. Szóval nem, az oltás nekem legalábbis nem ért semmit.
Most szedek algopyrint, azibiot nevű antibiotikumot, paxirasolt, gyógyteákat stb egy hete szenvedek és párszor megijedtem hogy belehalok. Főleg egyedül családomtól elkülönítve karanténban vagyok ha rosszul lennék akkor aztán várhatnám a segítséget!
30as férfi vagyok!!!!
“ Szóval nem, az oltás nekem legalábbis nem ért semmit."
És honnan tudod, hogy ha nem lennél oltva, akkor nem egy lélegeztetőgépen haldokolnál?
Anyukám 3 Pfizert kapott, covidos lett 3 hete. Kb 2 hétig volt beteg, napokig volt lázas.
Én nem kaptam oltást (de átestem rajta 2020 decemberben). Semmi bajom 1 éve!
Nem vagyok covid-oltva, és már a delta mutáns-hullámnál azzal fenyegetett az orvos, "hogy ha nem oltják be, hamarosan lélegeztetőgépre kerül!!!!".
Eltelt közel egy év, semmi bajom, az orvosom hetek óta nem rendel, omikronnal szenved!
Nem vagyok kárörvendő, mert nagyon megszenvedi, magas láza van, fáj a torka, köhög, és nagyon gyenge, az asszisztense szerint most azon gondolkodik, hogy 4. oltást is felveszi!
Nem értem az orvosokat, mintha fordítva látnának mindent, "felkerült a szemükre egy amolyan "oltasd magad, különben meghalsz" szemüveg, és akár még a saját anyjukat is beoltatják négyszer is, nem baj ha belehal szegényke az oltásba, de akkor is azt mondják, "ha nem lett volna beoltva, akkor már sokkal hamarabb meghalt volna"! Hihetetlen...., hol lett itt valami nagyon elrontva? Merthogy az orvosok 90% ilyen (tisztelet a kivételnek), egyszerűen semmiféle tény, tapasztalat nem tudja kizökkenteni őket abból, "hogy a covid - vakcina az egyetlen megoldás, és nincs más"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!