Miért mondják hogy nem lehet lejönni a heroinról, nagyon sok emberről tudok, ismerek aki fiatalon hernyóztak, most meg már, egészségesen élnek, max dohányoznak, igaz a börtönt is megjárták nem is keveset ültek, lehet ott szoktak le a drogokról?
Figyelt kérdés
Miért kell elítélni egyáltalán az ilyen embereket, vagy akik bármilyen szert használnak vagy isznak?2022. szept. 20. 19:49
1/5 anonim válasza:
ja persze... nagyon sok emberről tudsz...
Mások meg 100x annyiról tudnak, akik belehaltak...
2/5 anonim válasza:
valaki jelentse ezt a drogdiler gyereket pls
3/5 anonim válasza:
Mert az emberek általában irigyek arra ,hogy más kimerte próbálni azt az élményt amit a hernyó ad velük ellentétben. Amúgy első alkalomtól nem mindenki lesz függő. Nekem se lett az nagyon sok ismerősöm. Elítélni meg nem szabad senkit a cselekedetei alapján mert lehet attól még jó ember hogy drogozik. Lehet hogy a börtönbe szoktak le a drogokról igen. Tudod az ilyen emberek akik megjárták a poklot, börtön stb. sokkal erősebbek és kitartóbbak sokkal jobban tudnak sokszor szeretni mint akik csak a tv előtt ülve pofáznak a drogosokról, rabokról, nem tudják hogy egy drogos/ börtönlakó is lehet egy csupa szív ember.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok: De tényleg nagyon nehéz amúgy leszokni a hernyóról, először kipróbálod másnap reggel vacogva ébredsz, remegsz, minden bajod van, infulenza tüneteihez hasonló a hernyó elvonása csak még annál is durvább!
De lelehet szokni elvonó, és droperidol gyógyszer segítségével.
5/5 anonim válasza:
Tényleg könnyű. Én is ismerek olyat, aki már 40x is leszokott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!