Mivel támasztanátok alá, hogy egészségesebb sokszor keveset enni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 17:25
1/9 anonim válasza:
Semmivel, nem vagyok dietetikus. Olvass utána.
2/9 anonim válasza:
Semmivel. Ezt nem lehet alátámaszatni, mert nem igaz
3/9 anonim válasza:
Nekem jobb, mert nem leszek nagyon éhes, és nem zabálok be. Meg persze az se jó, ha egész nap túl alacsonyan van a vércukor, én akkor gyenge vagyok.
4/9 anonim válasza:
Semmivel, hülyeség. Ahányszor eszel, annyiszor dobja meg a kaja a vércukrot és az inzulinszintet, ami hízásra hajlamos embereknek nem jó....
5/9 anonim válasza:
4: Az a hülyeség, amit te írsz. Az jó, ha pl. kétszer eszik valaki sokat és akkor nagyon megdobja? De az nem jó, ha pl. négyszer eszik kevesebbet és akkor annyira nem dobja meg?
Egyébként akinek nincs baja a cukrával, annak semmi baja nem lesz attól, hogy étkezés után felmegy kicsit, visszaáll. Ez a természetes folyamata.
6/9 anonim válasza:
Van ilyen Mondays, hogz John kicsit ehesnek maradni, de hosszutavoj men tudom milyen, minnel to get job at eszel elvileg annal jobb.
8/9 anonim válasza:
Ugyan írd már át a válaszodat magyarra, mert a szótár javításokkal értelmezhetetlen.
9/9 anonim válasza:
Jo neha kicsit ehesnek lenni, bar en annyit eszek amennyit birok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!