Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért foglalkoznak annyira...

Miért foglalkoznak annyira keveset a férfiak mentális egészségével?

Figyelt kérdés
Miért van az belénk nevelve hogy csak a gyengék sírnak, vagy hogy egy férfinak mindent tűrnie kell?

2022. márc. 28. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért az egész világot nehéz megváltani pár évtized alatt, mert ne feledjük az egész pszichológia se túl régi tudományág, és ha belegondolsz a kétezres évek elején még röhögtek rajta hogy valaki pénzt kér hogy hallgasson téged...Nehezen szerzett magának becsületet ez a tudományág, pedig nagoyn fontos...

És lássuk be épp a neveltetés miatt a nők előbb bevalják ha valami baj van, mert nekik nem mondták ezt hogy nems írhatnak...vagyhát nem annyiszor...nekik legalább ha nem látja senki szabad, a férfiaknak akkor sem :D ahhoz hogy valamivel foglalkozzunk igény is kell, férfiak kellenek akik az tmondják, hogy én se vagyok túl jól mert...

2022. márc. 28. 14:31
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Mert lelketlenek vagytok.
2022. márc. 28. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Pont az ilyen idióta, suttyó mentalitás miatt, amit a kettes idefingott. A lelketlent a tükörben keresd!

Kérdezőnek: sajnos primitív, sztereotíp társadalomban élünk, olyan hülye hazugságok közepette, hogy a férfiak nem sírnak, nincsenek érzéseik, csak a szexre vágynak, olyan alkalom nincs is, hogy valaha is nemet mondjanak rá, stb. Szerencsére az én környezetemben teszünk ezekre a baromságokra, és nem egy srácot ismerek, aki büszkén vállalta, ha pszichológushoz kellett járnia.

2022. márc. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!