Tomka 2838 kérdése:
Valami be folyásolatlná a mentális egészségem?
Figyelt kérdés
Főleg itthon kezdődtek a dolgok, elsőbb öngyilkossági hajlam, azt 3 év alatt le győztem, most mintha valami szó szerint túl világi dolgok a halálba akarna kergetni, érzem hogy nem tiszta a gondolkodásom, tudom van az életnek értelme de még is minden percben az a tudat jön magától minek élek egyszer úgyis vége mindennek, és ez már 2-2,5 éve tart, és egyre erősebb, már az álmaim is furcsák álmomba fel kelek de még is álomba vagyok, közbe rá jövök álmodok, és tegnap álmomban mintha az életem pörgött volna le, és annyira fel akartam kelni hogy úgy értetem (és éreztem is) ahogy vissza szálok a testembe.
Őrült vagyok, vagy mi lehet ez?
Hozzá teszem átokháza egyik településén élek.
Németországban voltam 6 hónapot, ott nem volt ilyen gond.
2022. jan. 6. 21:37
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!