Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki a szakdolgozattól bepániko...

Aki a szakdolgozattól bepánikol, hogy fogja megállni helyét az életben?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin is lehet olvasni és ismerek is 1-2 olyan embert, aki mentális problémákkal küzdő emiatt, szorong, pánikol, szocfóbos, depressziós lesz. Stb

Sokkal keményebb dolgok vannak az életben és lesznek. Az egyetem szakdolgozat az semmi, ahhoz képest, amit az élet tud produkálni😃

2022. jan. 6. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Minden életszakaszodnak megvannak a maga nehézségei, ami utólag nem tűnik annak.

Általános iskolában a témazárók, a felelések, gimiben az érettségi, egyetemen a szakdolgozat, záróvizsga, az életben az első állásinterjú, munkahely...

2022. jan. 6. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

Ahogy a környezetemben láttam, sehogy.

Ha valaki x számú felsőoktatásban eltöltött év után még mindig annyira inkompetens az adott területet illetően, hogy képtelen megírni a saját szakdolgozatát, azzal nagy gondok vannak.

A probléma abból ered, hogy akinek telik rá, elkészítteti mással - így aztán a végzettek jó része diplomás szakbarbár.

2022. jan. 6. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Mert valószínűleg ez a legkeményebb dolog, ami történt velük + az egyetem és a környezet (többi hallgató) is felerősíti a stresszt.

Aztán persze simán lehet, hogy valaki egy ettől sokkal komolyabb életbeli történéstől sem ijed meg, de ez kikészíti. Emberfüggő.

2022. jan. 6. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
Tényleg sok "cég" foglalkozik szakdolgozat megírásával.
2022. jan. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!