Hogy lehet leszokni furol elvono/rehab nelkul?
Én simán csak besokalltam... Több évig ment a smoke weed everyday. Egyik este jöttem hazafelé a villamoson és rájöttem, hogy igazából teljesen felesleges: már rég nincs meg az a varázsa, mint régen volt; igazából ugyan azt csináltam beszívva, mint azelöt józanul, nem is állok be már rendesen.
Abbahagytam. Az elsö 1-2 hét fura volt, kicsit hiányzott a rutin. Utánna is gyakran eszembe jutott, de már nem hiányzott.
Ennek már több éve. Persze azóta volt, hogy szívtam, de nem estem vissza a napi használatra, kb havonta 1-2 alkalom.
Ami a motivációt illeti: engem egyszerüen az motivált, hogy rájöttem, hogy kihoztam belöle a maximumot és már nem fog újat mutatni.
A sima cigi sokkal nehezebb dió, a nikotint nem sikerült elhagynom sajnos.
Csatlakozom az első válaszolóhoz, igaz nekem ez a mindennapos beállás kb. január óta tart, van h napi 5 spanglit eldurrantok, de már rég nem ad be semmit, max ha kivételesen magasabb thc-s cigihez jutok hozzá, de az sem eredményez már drámaian stoned állapotot. Haverom kb. 2-3 cigi után kidől a kanapén, engem csak lustává tesz és ebből lett elegem. Most már ha megyek vhová nem is viszek magammal. Még nem tettem le teljesen mert mostanság felgyülemlett sok eü problémám, és ezekre viszont jó (fájdalmat jobban elviselem). De pl. volt olyan időszak, h nem jutottam hozzá, és nem kattogtam rajta ellenben haverommal (aki egyébként tervez felkeresni vmi csoportot v addiktológust mert rájött h ez nem állapot + rengeteg pénzt visz el).
Viszont a legnagyobb problémám nekem is a nikotin, voltam olyan hülye h 3 éve elkezdtem dohányozni. Most hó végére totál leégtem anyagilag, így prioritást kellett eszközöljek, így nem vettem cigit 2 hétig. Hát basszus... Az a craving brutális, főleg munkában. Előkotortam az elf baromat, azzal próbáltam helyettesíteni, de maga azt a cselekvést nem pótolja + nem adja be azt az érzést a kávé mellé. Erre tegnap kifogyott, és utána csippant a teló h megjött a fizu. Azóta is ezen kattogok, h vegyek e cigit vagy sem, és ha vennék is, be tudnám e tartani azt, h csak munkaidő alatt 2 szálat szívok el szünetekben.
Motiváció: utálok tőle lustává válni + h nem adja be, mint annó + nem úgy van, mint Hollandiában h én pl. lemon haze-t szeretnék, hanem azzal kell beérni ami éppen van. Na meg bosszant, h előfordul h ők sem tudják h épp mi féléjük van, max annyit közölnek h húú ez jóféle v h ez egy gyenge szhar. Na meg az áremelkedésről ne is beszéljünk, 3k alatt max morzsit kap az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!