Rivotrilról ( benzodiazepin származék) hogyan kell leszokni? Tapasztalatok? Javaslatok? Elvonó hogyan működik ilyen esetekben? (alul részletesen)
Gondolkodom azon, h elmegyek elvonóra, de ami tapasztalatokat hallottam róla, hogy gyógyszereket kapok, hogy leszokjak, nem tűnik egy jó megoldásnak.
Esetleg valami tapasztalatotok van hogy pontosan hogyan működik a gyógyszerről való leszoktatás elvonón? Vagy hogy én magamtól hogyan tudnék leszokni?
11 éve szedek rivotrilt, és már napi 5 mg.
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!!
nekem évekkel ezelőtt irta fel a doki egyszer, de mikor végigolvastam a papirját, azt mondtam, hogy én már pedig nem vagyok hajlandó beszedni. Ezt dokinak is elmondtam.
ráirta a papiromra, hogy én nem voltam hajlandó együttmüködni a gyógyszerelésben.
tuléltem.
Ha legálisan szerzed be, akkor a kezelőorvosod el tudja mondani, mi a leépítés pontos menete. Nem jó önállóskodni, vagy siettetni.
És igen, lehet hogy másik gyógyszer kell a leállás idejére átmenetileg, vagy helyette, ha most is fennálló gondra szeded.
ha az adott élethelyzet még ugyan az, vagy nagyon hasonló, mint mikor elkezdted szedni, nagyon nehéz lesz :( :(
11 éve :( hu az rengeteg :( :(
mindegyik pszichiátriai gyógyszer egy skandallum :( :(
Azóta már lehet hogy meg is szabadultál tőle. -remélheltőleg minden gond nélkül-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!