Xanaxról mennyire nehéz leszokni?
Nem könnyű, de nem lehetetlen- ahogy előttem is írták.
Egy kis "segítség" a leszokáshoz: sajnos 2 ismerősömnek is lebénultak testrészei (végtagjai) Xanax/Frontin szedéstől.
Ezekhez ugyanis hamar hozzászokik a szervezet, egyre több és több kell - majd egyszerűen lebénítja az idegeket.
Az egyik ismerősömnek (többek között fest is festményeket) a keze bénult le tőle, egy másik ismerősöm pedig otthon esett el, s került kórházba, mert egyik pillanatról a másikra lebénult a lába.
Szóval azt javaslom, minden erőddel próbálj leszokni róla, erős akarattal, akár orvosi segítséggel.
Nehéz róla leszokni.
Én magamtól tettem le pár éve, azóta pszichésen rosszabbul lettem. Illetve mai napig szedem de nem folyamatosan csak amikor szükségem van rá.Jobb minél előbb megszabadulni ezektől a gyógyszerektől!
:D :D Hiába húztátok le a 3-as válaszomat, attól még
TÉNY, HOGY HOSSZÚTÁVÚ SZEDÉSE IDEGBÉNULÁST OKOZ!!
( a központi idegrendszerre hat, a szervezet egy idő után hozzászokik, emelni kell az adagot, stb.)
Nyugodtan lehúzhattok ismét - attól, hogy valamiről nem tudtok, még IGAZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!