Hogy szokjak le a xanaxról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Napi 3*fél szem 0.25mg-os xanaxot szedek két éve, de szeretném elhagyni. Esetleg tudtok tippet adni, hogy - hogy csináljam?
Köszönöm.
2021. máj. 21. 21:03
1/6 anonim válasza:
Ez így kevés infó.Attól függ miért szeded, miért akarod abbahagyni, próbáltál-e már leállni vele?
2/6 anonim válasza:
Csökkentett adagokkal,qrva sok akaraterő kell. Remegni fog a kezed,és ha forró kávét keversz lehet nem előnyös.
De ismertem olyat,aki lejött róla. Nem is egyet!
Fokozatosan kell,vagy orvosi segítséggel,mert te azt egyedül egyik napról másikra le nem rakod az hétszentség.
3/6 A kérdező kommentje:
Szorongásra szedtem, de állítólag már nem kell. S most azon szorongok, hogy milyen lesz, ha elhagyom. :D
2021. máj. 22. 07:18
4/6 anonim válasza:
Én leszoktam róla 3 éve, de mivel az életem mit sem változott, visszaszoktam.
6/6 anonim válasza:
Ez engem érdekel, hogy érted azt hogy nem tudod mi lesz utánna? Sok függőtől hallottam ezt,de valahogy nem értem. Leírnád pontosabban.
Más:ameddig nem akarsz leszokni,addig nem fogsz leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!