Most akkor szedjem vagy nem? Nehéz időszakon vagyok túl. Rosszullétek és szorongas miatt a pszihiáterem 0.25ös xanaxot és szorongáscsökkentőt írt fel. Csupa rossz dolgot hallok a xanaxrol. De mit csináljak, ha most ez használ?
025 az naon gyenge
szerintem szedd nyugodtan ;)
de hosszabb távon jó lenne a probléma gyökereit is górcső alá venni - mivel ezek a gyógyszerek hosszabb távon több bajt okoznak mint hasznot..
Az lehet, hogy nagyon gyenge, de ennél is ott a hozzászokás veszélye.
Nekem állandó fejfájásaim voltak, és Xanax-ot kaptam,(napi 3x2 db 0,50-est) mert kiderítették, hogy sok a feszkó a munkám miatt és az életemben úgy egyáltalán. Rá két-három hétre megszűntek az erős fejfájások, de a Xanax maradt. Kb. olyan 25 éve már... Aztán magamtól fokozatosan levittem napi 4 db-ra,de mivel jelenleg olyan gyógyszereket kell szednem, ami nem feltétlen kompatibilis a Xanax-szal, most mindenképp meg kell próbálni erről a maradékról is leállni. Szóval csak óvatosan vele.
Kedves 4-es !
Nagyon jó kérdés, hogy leéltem volna-e állandó fejfájással...amint említettem, egy idő múlva megszűnt a fejfájás, a Xanaxról kellett volna leszokni akkor. Sajnos akkor is olyan körzetim volt, hogy bementem, kértem a receptet, és meg is kaptam. Ha igazi orvos lett volna (olyan, akivel eddig csak egyszer találkoztam ) akkor esetleg figyelmeztethetett volna a hosszútávú hatásaira, és javasolhatta volna a leszokást. Akkor talán még könnyebben ment volna. De mit is tudtam akkoriban a gyógyszerekről?Kb. semmit, mert nem voltam beteg sosem -leszámítva pár tüdőgyulladást-, még gyerekkoromban sem, bezzeg most...
Tehát ebben egyetértek veled, hogy csak addig szedje, amíg muszáj, és aztán mindenképpen tegye le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!