Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Munkahelyen nyilvános illemhel...

Munkahelyen nyilvános illemhely helyes használata? Hogyan???

Figyelt kérdés

9-10 óràban dolgozok egy nagy àruhàzban, ahol azt a mosdót tudom használni, amit a vevők is.

Nyilván ebben a 10 óràban nekem általában nagy dolgot is kell végeznem a wc-n. Amit akárhogy akarok nem tudok állva csinálni.

Illetve ha csak kis dolog is van, az is valahogy mintha állva nem menne olyan jól, de azt még csak csak megoldom.

Wc papírt még tudnék magammal vinni, bár nem értem, hogy azt miért nem lehet.

Mármint abba a kis szerkentyűbe van benne, onnan ha az elejét letépem elvileg tiszta.

Rengeteg helyen olvasom, hogy jobb nem ràülni az ülőkére még akkor sem ha azt letakarjuk..

Ne használjuk a közös wc papírt, ami ki van téve.

Ti hogy oldjàtok meg?

2022. aug. 10. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Hogy-hogy hogyan, bemegyek, leülök, tojok. Még élek. Valami mindenesetre nem stimmel veled, ha még attól a WC papírtól is rettegsz, amit meg sem érint más, vagy ha mégis akkor egyetlen ember, mindig az utolsó, és az kb 100-zal kevesebb, mint, akik megfogtak bármilyen kilincset, meg ezer Ft-ost.

Az meg egyáltalán nem nyilván, hogy ne lehetne 10 órát kibírni nagyretyó nélkül.

2022. aug. 10. 20:37
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy olvastam!!! Legalább értelmezd.

Nő vagyok, hajlamosabb a fertőzésekre, amit jó lenne áthidalni.

Kérdeztem, lehetne normálisan válaszolni.

Én nem bírok ki 10 órát nagy wc nélkül. Ha visszatartom, akkor rosszul érzem magam. Egy nap minimum egyszer el kell mennem.

2022. aug. 10. 22:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom milyen helyeken olvasgatsz, de az biztos, hogy egyrészt bizonyítani nem tudja senki, hogy ott bármit garantáltan össze lehet szedni, másrészt, ha így lenne, már betiltották volna a közös WC-ket vagy valami más kialakításuk lenne.

Az biztos, hogy emberek milliárdja járnak így naponta WC-re és nem lehet hallani olyant, hogy minden nap végigsöpör valami 5000 munkavállalót érintő járvány, mert így a WC, úgy a WC.

2022. aug. 10. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Drogériákban lehet kapni WC fertőtlenítő kendőt és papír WC ülőkét. Én a Rossman saját márkást használom évek óta. Azr hiszem Domol a neve. Bemegyek úgy, hogy nem érek a kilincshez, kezet mosok szappannal, meleg vízzel (igen, WC előtt is kell), papír kéztörlővel megtörlöm a kezem, ezzel fogom meg a fülke kilincsét. Fertőtlenítö kendővel áttörlöm az ülőkét és leterítem a papír ülőkével anélkül, hogy hozzáérnék. Nem nehéz, direkt ilyen a kialakítása. A tartóból kilógó WC papírt letekerem és a WC-be dobom. Egyrészt nem célszerű használni, ami szabadon lengedezik a levegőben, másrészt a legtöbb WC kialakítása olyan, hogy a visszafröccsenés veszélye miatt is érdemes bele papírt dobni. A tartóban lévő papír nyugodtan használható, bár én mindig tartok magamnál sajátot is. Ugyanígy pisilésnél is. Egyébként ez a protokol ki van írva a nőgyógyászati magánrendelőnek a mosdójában, ahova járok. Érdemes megfogadni.
2022. aug. 10. 23:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Leülök, kakálok, megtörlöm kész.

Még SOHA sehol nem kaptam fertőzést, pedig általában a kisdologhoz is leülök a wc-re.

2022. aug. 11. 10:34
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként ez a ne ülj az ülőkére mert elkpasz ezt-azt egy nagy kamu, és nem bizonyított.

Ha bármit elkapsz, azt azért, mert a kilincset összefogdosták ezren, és te kilincses kezeddel tolod a tampont,vagy törölsz.

2022. aug. 11. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!