Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Válalhatja-e nyilvánosan a...

Válalhatja-e nyilvánosan a munkahelyén egy 40 éves nő hogy vizeletinkontinenciába szenved?

Figyelt kérdés
Igen nagyon nehéz megkérdezzem hogy menyire tegyem nyilvánossá azt hogy már három éve egész nap betétet vagy pelenkát viselek, a munkahelyemen is. Persze nem akarom senkinek mutogatni hogy mi van a bugyimba, csak arrol lenne szó hogy merjem-e például a mosdóba hagyni az átázott inko betétemet, tudván hogy rá jönnek hogy én produkáltam azt.... , vagy továbbra is titkoljam az egészt.
2009. okt. 16. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy egy munkahelyen a többiek a kukában turkálnak. Tekerd be papírba, olyan mint egy rendes betét.
2009. okt. 16. 19:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit szégyellned, de igazad van, én sem hiszem, hogy egy ilyen információt közkinccsé kellene tenni. Nyugodtan használd a mosdóban a szemetest. Megfelelően, WC-papírba csomagolva (gondolom, a véres betétet sem dobnád csak úgy a szemetesbe)kidobva senki nem fog semmit megtudni.
2009. okt. 16. 20:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem olyan mint egy mensi betét, bocsi. Még a inko betét is félig kitölti a kukát, hát meg a rossz napjaimon a eldobható pelus.... Nem is arrol van szó hogy valaki turkál de ha fogják tudni hogy mi van a szokyám allatt, le fognak sajnálni...
2009. okt. 16. 20:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben nem tenném közhírré, ez magánügy, szerintem normális kulturált nő azt sem hirdeti ki, hogy mikor menstruál! MAGÁNÜGY!!!

Nem hiszem, hogy bárki a szemetesben turkálna és végignézné, melyik csomag mit rejt.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy mi van a bugyidban!!!

Amúgy meg érdemes lenne megpróbálnod az AVIVA módszert, állítólag nagyon hatásos és inkontinenciában is segít!

(Könyvesboltokban kapható a könyv, illetve vannak országos tanfolyamok, weboldala a módszernek.)

2009. okt. 16. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nálam semmilyen módszer AVIVA, Kegel stb. nem használ,a második szülésemkor, most 3 éve megsérült egy ideg, és én nem érzem hogy mikor kell pisiljek, semmit sem érzek, csak megy, már nagyon sok orvosnál voltam és semmi remény a jobbúláshoz. Ez van.
2009. okt. 16. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy

1.) bárki kutatna a Wc-ben a szemetesben

2.) ha meg is tenné, rögtön tudná, hogy te dobtad ki azt a csomagot?

Szerintem nagyon erős benned a szégyenérzet és ezért félsz ennyire, hogy kiderül. Hidd el, legtöbben annyira undorodunk az ilyen szemetesektől, hogy oda sem nézünk, amikor bedobjuk a saját csomagunkat!

Bármekkora legyen is az a betét/pelus, biztos vagyok benne, hogy be lehet diszkréten csomagolni, hogy ne legyen nyilvánvalóan felismerhető.

2009. okt. 16. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajnos,ma Magyarországon nem vállalható fel - ez az én véleményem.

Nem szívesen beszélnek sem a nők,sem a férfiak,erről az életvitelüket,életminőségüket nagymértékben megváltoztató,kellemetlen jelenségről.

Világszerte ismert egészségügyi probléma, amely mindkét nemet érinti, de elsősorban a nőknél gyakori.

hasznos lehet a kismedencei izmok tornáztatása (intim torna). Mind a már kialakult betegség kezelésében, még inkább a betegség megelőzésében kifejezett hatékonyságról számoltak be az utóbbi években.

Love Moon egészségügyi betét - kiválóan használható minden olyan esetben, amikor a vizeletcsepegés gyógyszeres úton való kezelése nem hoz eredményt és a műtéti megoldás nem jön szóba, vagy ettől a páciens eltekint. A betét kiemelkedő nedvszívó képessége miatt magába zárja az elcsepegő vizeletet, az anionos csík pedig meggátolja a fertőzés kialakulását és a kellemetlen szagok terjedését.

2009. okt. 18. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!