Válalhatja-e nyilvánosan a munkahelyén egy 40 éves nő hogy vizeletinkontinenciába szenved?
Én a helyedben nem tenném közhírré, ez magánügy, szerintem normális kulturált nő azt sem hirdeti ki, hogy mikor menstruál! MAGÁNÜGY!!!
Nem hiszem, hogy bárki a szemetesben turkálna és végignézné, melyik csomag mit rejt.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mi van a bugyidban!!!
Amúgy meg érdemes lenne megpróbálnod az AVIVA módszert, állítólag nagyon hatásos és inkontinenciában is segít!
(Könyvesboltokban kapható a könyv, illetve vannak országos tanfolyamok, weboldala a módszernek.)
Miből gondolod, hogy
1.) bárki kutatna a Wc-ben a szemetesben
2.) ha meg is tenné, rögtön tudná, hogy te dobtad ki azt a csomagot?
Szerintem nagyon erős benned a szégyenérzet és ezért félsz ennyire, hogy kiderül. Hidd el, legtöbben annyira undorodunk az ilyen szemetesektől, hogy oda sem nézünk, amikor bedobjuk a saját csomagunkat!
Bármekkora legyen is az a betét/pelus, biztos vagyok benne, hogy be lehet diszkréten csomagolni, hogy ne legyen nyilvánvalóan felismerhető.
Sajnos,ma Magyarországon nem vállalható fel - ez az én véleményem.
Nem szívesen beszélnek sem a nők,sem a férfiak,erről az életvitelüket,életminőségüket nagymértékben megváltoztató,kellemetlen jelenségről.
Világszerte ismert egészségügyi probléma, amely mindkét nemet érinti, de elsősorban a nőknél gyakori.
hasznos lehet a kismedencei izmok tornáztatása (intim torna). Mind a már kialakult betegség kezelésében, még inkább a betegség megelőzésében kifejezett hatékonyságról számoltak be az utóbbi években.
Love Moon egészségügyi betét - kiválóan használható minden olyan esetben, amikor a vizeletcsepegés gyógyszeres úton való kezelése nem hoz eredményt és a műtéti megoldás nem jön szóba, vagy ettől a páciens eltekint. A betét kiemelkedő nedvszívó képessége miatt magába zárja az elcsepegő vizeletet, az anionos csík pedig meggátolja a fertőzés kialakulását és a kellemetlen szagok terjedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!