Hogy bírtok a mensi első napjaiban helyt állni munkahelyen/suliban? Főleg azok, akiknek nagyon fájdalmas/sok a vérzése.
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 11:23
1/4 anonim válasza:
Nehezen. Én suliba járok, minden 2. szünetben super tamponcsere...
Szerencsére a hasam ritkán görcsöl, de a bizti kedvéért mindig van nálam gyógyszer(algoflex-m és/vagy nospa)
Próbálok arra koncentrálni, hogy nemsokára hazaérek és vége ennek a napnak.
2/4 anonim válasza:
Nekem nagyon fájdalmas az első napom, néha fel sem bírok szinte állni. Viszont dolgozni kell, így amikor lehet, kicsit leülök, pihenek. Amikor nincs munka, akkor itthon alszok.
Ja, és rakás fájdalomcsillapító, bár mindegy, mert úgysem használ, legfeljebb elalszom tőlük.
3/4 A kérdező kommentje:
Látom, nektek sem könnyű :( :(
2009. szept. 2. 10:32
4/4 anonim válasza:
Nehezen, mivel nekem a mensi hányingerrel / hányással jár. De muszáj iskolába menni. Max amit tehetek: felmentenek tesi alól. Órákon aztán szédelgek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!