KoponyaMR kezemben online tudok kicsit okosabb lenni milyen az egészséges mi a bibi?
Figyelt kérdés
2 hét múlva leszek orvosnál..
Van vmi oldal ahol mutatja a normál állapotot és az eltérést, kérdéseseket?
2022. jún. 27. 14:20
11/11 anonim válasza:
Ma már minden magát valamire tartó, normális orvosnak van céges telefonja (céges alatt azt értem, aminek a számát a betegei rendelkezésére bocsátja), sőt, e-mail címe. Én ezt az e-mail címet próbálnám meg a nevének és az elérhetőség szó alapján a Google-be beírva meglelni... Biztos lesz valami... Ha meg semmi találat nincs, elgondolkodnék, hogy nem vagyok-e rossz helyen, ha abszolút semmit nem találok a dokiról. Ma már annyira fontos online jelen lenni, pillanatok alatt, pár kattintás után véleményeket tudni (pozitív véleményeket) kapni és lekérdezni tudni valakiről, hogy azt nem lehet elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!