KoponyaMR kezemben online tudok kicsit okosabb lenni milyen az egészséges mi a bibi?
2 hét múlva leszek orvosnál..
Van vmi oldal ahol mutatja a normál állapotot és az eltérést, kérdéseseket?
Ha lejelszavazott e-mail melléklet, akkor a jelszóval együtt továbbítanám a csatolt mellékletet annak, akinek a véleményére igényt tartanék.
Ha pedig valamilyen jelszavasított, jelszavas belépéssel ellátott online tárhelyre töltötték fel, akkor a tárhely URL-jét küldeném meg a bejelentkezési paraméterekkel (felhasználói név, jelszó) az orvosnak.
Harmadik lehetőséget nem nagyon tudok elképzelni, de ha van, akkor kérlek fejtsd még ki bővebben, hogy tudjuk, milyen formátumról van szó.
Van egy központi webcím ahová lehet menni, de ha azt egy másik felületről nyitom meg, akkor errort ír ki. Ha nem külön keresem hanem direkten amit az emailemre küldtek úgy megnyitódik.
Nincs nekem az orvos emailje, csak a központi neurológiáé.
Próbáltam már keresni a leleten is, de ott is csak a központi van, amit ugye több orvos használ, vagyis nem is az orvos, hanem egy adminisztrátor.
Ez esetben megpróbált úgynevezett printscreen-t készíteni a felvételről, azt betenni akár egy Paintbe, és sima, mezei jpg-ként, jpeg-ként elmenteni. Ha nem megy, akkor meg írnék az intézménynek annyit, hogy
Tisztelt Cím,
X.Y. vagyok. Megkaptam az Önök által küldött felvételt. Kérem, szíveskedjenek azt valamilyen kezelhetőbb (hagyományos számítógépes szoftverekkel beolvastatható) formátumban is elküldeni, mivel leletemet magánúton dr.(Dr.) X.Y.-nak is szeretném eljuttatni, hogy problémámmal kapcsolatban érdemi másodvéleményt kérhessek Tőle. (Amennyiben ennek költsége van, kérem azt is szíveskedjenek jelezni, és rendezem. - Ezt persze csak akkor írd oda, ha erre ténylegesen hajlandó is vagy a dolog érdekében.)
Tisztelettel:
X.Y.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!