Miért fáj a fejem ?
Ma reggel óta fáj a fejem, igazából nem is a fejem nyom hanem a tarkóm és a fejem közötti rész. Ahol találkozik a nyak és a fel, ott van középen egy bemélyedés amit be lehet nyomni . Olyan érzésem van mintha valaki erősen tarkón csapott volna . Pedig egész biztos ez nem történt meg :D. A másik az hogy csak állóhelyzetben érzek úgy, ha fekszek semmi bajom de ha felállok akkor elkezdtek szédülni és a tarkómnál az a rész szó szerint nyom. Gondoltam arra hátha elaludtam de viszont nem szoktam hason aludni és csak reggeli után éreztem ezt. Most is ha forgatom a fejemet teljesen szédülök és le kell ülnöm. Panadolt vettem be de nem segített, melette pedig állandóan csomót érzek a torkomban. Lehet hogy idegi alapon van, stressz vagy idegesség. De azért szeretném a betegségeket elkerülni.
Köszi ha segítesz !
23/N
Igen,ez inkább szerintem vérnyomás.
De az előttem szólóknak is igaza van,a nyaki vagy váll problémák is okoznak nagy mértékben ilyet.
Van egy olyan "betegség" hogy sms nyak. :) olvass utána.
Akim lepontozott, annak üzenem, hogy a témához cseppet sem ért!
Én a magam esetét írtam le, de hogy ő mi argumentumot tud felhozni, azt nem tudom. kíváncsi vagyok a válaszára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!