Rettegek az altatástól, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Lesz a napokban egy kisműtétem, ami altatásban fog zajlani. Érettségire készülök és emelett a jogsit is csinálom, de semennyire nem tudok ezekre koncentrálni, mert teljesen elkönyveltem magamban, hogy én nem
fogok felébredni.
Szerintetek erre mennyi esély lehet? (Természetesen tudom, hogy senki sem fogja tudni nekem megmondani, hogy mi lesz velem, de már nem tudom magamban tartani.)
2022. máj. 21. 20:31
11/13 A kérdező kommentje:
Nem csináltak semmiféle vizsgálatot előtte, ráadásul alkalmam sem volt beszélni az altatóorvossal.
2022. máj. 24. 09:53
12/13 anonim válasza:
Ne aggódj, tudnak mindent amit kell. Ilyenkor csak nagyon általánosnak tűnő infok kellenek, pl testsúly, vércsoport, van e gyógyszer allergia. De a rendszerben ott van minden.
13/13 A kérdező kommentje:
Azokat mondjuk megkérdezte, aki felvett az osztályra. Még mindig nem vagyok túl rajta. 😭
2022. máj. 24. 11:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!